Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jomponrom

witam. kim jestescie?

Polecane posty

Gość Nieważne chyba
Niech bym dorwała tego peniora w swoje łapiki to inaczej by śpiewał!

slyszalm ze jestes nowa gwiazda na kafe :P no a anouk to nic mi nie powiedziala nawwet o tobie:(

Jestem tu, jesli chodzi o znaki szczegolne- nie mam. Mam dziwne spojrzenie- brwi skierowane w dol w strone nosa- jakby ciagle skupiony Haha! A tak to normalnie wygladam, niski, chudy koles.

tu leja>>> sorkli ale rozmawialam przez tel, zanjomi troskliwi pytaja sie jak sie czuje:P ja ostatnio na cafe nie bywam i widze ze wiele mnie ominelo, ale gwiazdy to jakbym mogla nie zauwazyc:) jom>>>> hmm ciezko troche to sobie wyobrazic a moze jestes taki intelektualista skupiony, albo za duzo gier i ci zostalo?

Harry poter?? nie widzialam, nie slyszlam... dzieki za troske, czuje sie o wiele lepiej, powoliu powracam do zywych :P no ale dzisiaj kurcze czy to w goraczce czy nie ale na ten film musze pojsc:) a ty masz jakies znaki szczegolne?

latwo to sobie wyobrazic, nie zostalo mi z gier ;)- nie gralem wcale tak duzo. To po prostu taki typ brwi- wiele ludzi tak ma. Typ intelektualisty... raczej nie.

Witam 🖐️ No więc.. jestem Tajemnicza.. niekoniecznie Dama :P Znana z tematu ''kafeterianie konkurs!!!'' :P Mam 25 lat.. hmm.. co tu jeszcze powiedzieć ? Pytaj :D Pozdrawiam :)

no i z filmu nici:( roamawialam ze znajomymi ale nikomu nie pasuje o tej godzinie wiec przekladamy na jutro... jestem jestem:)

Tajemnicza Dama a mi sie przypomnial taki kawal z "a my jestesmy damy temu damy tamtemu damy" :P wiem ze to brzydkie:(

Gość podszywacz z licencją nr 007
ja jestem spragniony meskiej milosci .. jest tu ktos chetny ??

to nie jest przypuszczenie, to fakt. Za duzo tu zasranej nienawisci , szczegolnie w moim domu, czuje sie tu nie nawet jak obcy, a jak wrog numer 1

spragniony meskiej milosci>>>> poszukaj takiego jednego wojtka.. tu leja>>> przypuszczenie na podstawie stopki:P

Gość Nieważne chyba
odmroziłam sobie palce jak odśnieżałam taras :(

Tez juz to dawno odkrylem. Ale mniejsza o to, ten swiat mi po prostu nie daje o tym zapomnac i ciagle to przypomina, bezustannie udowadnia mi swoj nienormalny... porzadek. Jambo? w sumie moze byc;)