Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jomponrom

witam. kim jestescie?

Polecane posty

Gość marokostyle sklep
sklep rekodziela marokanskiego marokostyle.com zaprasza na ostatnie przedswiateczne szalenstwo zakupowe. Oryginalne i niepowtarzalne prezenty swiateczne www.marokostyle.com

hej Quicksand nic ze mną dzisiaj córcia śpi :) bo stary misiek :) poszedł właśnie do pracy

TD>>>> na razie mnie nie ciagnie, mimo ze lubie dzieci, ale nie moge znalesc odpowiedniego partnera :) poza tym o tym zaczne myslec dopiero po 30tce bo to najlepszy wiek

tj o przesadnym romantyzmie, problemach i calej reszcie z poprzedniego posta ;). A co do dzieci to powiem szczerze, zbyt nieodpowiadzialny narazie jestem i nie wiem czy kiedys bede gotowy na dziecko ;)

Ej ja tam lubię swoje wredziochy trochę za wcześnie zaszłam w ciaże ale pocieszam się że jak będę po 30 to będę miała duże dzieci

wiecie ale z dziecmi to trzeba chceic takiego zachodu, zeby sie nimi opiekowac i zeby to sprawialo wam radosc, ze mimo czasem nie przespanych nocy albo czasami kiedy ma sie dosc, chce sie nadal powiedziec "nie zaluje" i ciesze sie ze tak jest

ja studiuje i pracuje, teraz zaczynam drugi kirunek, no i tez nie szaleje a powinnam :P mam 26lat, planuje kupic sobie psa i zrobic moj pierwszy w zyciu tatuaz, wynajmuje mieszkanie i mieszkam za granica od 5 juz lat teraz i z tego wzgledu jak na razie faceta nie mam bo tutaj takch jakich bym chciala to nie ma niestety.

Aha.. całkiem ciekawie :) Ja też wynajmuję.. studiuję medycynę.. i tak to się wszystko ciągnie.. nie mam czasu i charakteru do szaleństw i imprez.

nie no dzieci to tez jest urok miec, ale trzeba sie zgrac z partnerem i mozna tez pracowac robic wszytsko jak sie ma np rodzine do pomocy itd

NO TAK TO JEST MY Z MOIM NAUCZYLIŚMY SIĘ KOMBINOWAĆ W TYCH SPRAWACH :) A Z WOLNOŚCIĄ ZAWSZE MÓWIĘ ŻE PO TRZYDZIESTCE JKAK DZIECI BĘDĄ SAMODZIELNE BĘDĘ PRZECHODZIĆ DRUGĄ MŁODOŚĆ JA NIE PRACUJE TYLKO SIĘ UCZĘ