Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jomponrom

witam. kim jestescie?

Polecane posty

Gość mario8400000000000000000000
jestem chemikiem i w mgnieniu oka móglbym się pozbyć 20 mln obywateli .... ale po co chwasty tez sa potrzebne :)

Gość STu Lejka
Przepraszam, ale nie spuscilem wody w kiblu po sraniu i tak plywa od rana i smierdzi. Zaraz wracam tylko spuszcze wode :/

NO tak.. trudno w to uwierzyć.. Jak głupio? Przecież chyba każdy spędza święta z rodziną :) Jesteś jeszcze młody.. nie znasz życia.

O perfumach to rozmawiają dziewczyny w Twoim wieku :D Nawet nie zamierzałam poruszać z Tobą takich tematów ;) Skoda :) Studentka medycyny i uczeń technikum mechanicznego.. interesujące :D

Przepaść jak na razie spora, ale może się jeszcze zmienić... Studia prawnicze... ciekawe. Realizuj swoje marzenia, bo warto. Będziesz szanowanym człowiekiem.. no i pieniądze. W moich czasach jeszcze nie było gimnazjów, tylko podstawówka 8 klas. Także ja już od hmm... 12 roku życia chciałam być lekarzem i realizowałam to.. teraz jestem na ostatnim roku :)

Dzięki ;) Nie dziwię się.. jesteś bardzo dojrzały jak na swój wiek (kurcze mówię jak stara baba :P ) ... DKA --- fajny zespół :) Pianino jest piękne, ale chyba już za stary jesteś :( Trzeba naprawdę długo grać, żeby dojść do wprawy, ale życzę powodzenia :D Naprawdę powiedziałabym Ci jak mam na imię, ale w innych tematach specjalnie ukrywam to przed ludźmi, więc gdyby oni przeczytali to by się dowiedzieli :P Dyskretnie powiem, że zaczyna się na M., a Twoje ?

Szymek .. fajne :D Kiedyś dziewczyny szalały za dojrzalszymi chłopakami... teraz to się pewnie zmieniło.. teraz dziewczyny.. w ogóle się nie szanują i lecą tylko na wygląd :O

Powiem Ci tak.. niech te głupie lalunie i gwiazdeczki idą sobie do tych dresiarzy.. w przyszłości będą mieć po 5 bachorów i żyć do 1.... Bardzo dobrze, że taki nie jesteś.. aż szkoda, że jestem tyle starsza :P Nie zmieniaj się.. bądź taki jaki jesteś.. pocieszę Cię, że istnieją mądre i ładne dziewczyny.. widzę to choćby na uczelni. Ja zawsze interesowałam się czułymi i wrażliwymi facetami.. nigdy takimi jak opisujesz. To nie to, ze nie chcę, ale niezbyt mogę ;)

Czy z wiekiem.. myślę, że taka pusta gwiazdeczka z toną tapety już taka pozostanie.. musisz szukać dziewczyny przede wszystkim mądrej.. inteligentnej. Cóż.. trzeba czekać :) Życzę Ci abyś taką znalazł ;) Brrr.. taki fajny facet dresiarzem ... aż ciarki przechodzą :O Ja mam za to inny problem.. na brak mężczyzn koło mnie nie narzekam, bo wiadomo studentka medycyny i do tego uważają, że jestem ładna, ale to we mnie coś siedzi..w moim wieku ludzie zakładają już rodziny, a ja nie umiem się związać, zaufać...

Mnie wnerwiają mężczyźni, którzy szukają kury domowej co im będzie gotować , sprzątać i bachory wychowywać... Nie ważne czy ładna i mądra... Takich to bym po prostu....

To ja moze z drugiej strony, mnie wnerwiaja kobiety, ktore maja sie za niewiolnice i nie robia nic by poprawic swoja zasrana egzystencje... nie stac ich nawet na rozmowe to sa tzw... kobiety bez jaj ? Lol.