Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SWTYUIOKJH

Zaręczyny.. Co i jak ?

Polecane posty

Gość SWTYUIOKJH

Witam.. Przedemna oficjalne zareczyny.. Obiad z rodzicami , oswiadczyny itp.. potrzebuje wszystkich informacji jak to wyglada, jak sie zachowywac jak ubrać.. (jestem chłopakiem ;p ) Mamie dziewczyny zapewne musze kupic kwiaty ( ile , jakie ) Poprostu chciałbym wszystkiego na ten temat się dowiedziec..

Gość komediant09
prosze Cie. Chcesz sie oświadczyc przy rodzicach, aby nacisk na dziewczyne był o niebo większy ? Ty cwaniaku !! Ja mojej girl oświadczyłem sie jak ześmy gnój razem z patyków od macior wywalali, ja upadłem, ona podała mi rękę zeby mnie podnieść z tego gnoju i poźniej juz tylko spytalem: Wyjdziesz za mnie ? A ona: TAK :D

nie przejmuj sie takimi odpowiedziami.To swiadczy dobrze o Tobie, ze taka wage przykladasz do tej uroczystosci.Bo to jest niepowtarzalny moment(miejmy taka nadzieje).Ubierz sie raczej wizytowo, kwiaty sa jak najbardziej wskazane dla obu Pan.Zachowuj sie w miare luzno, bo sztywna atmosfera deprymuje.Mysle , ze narzeczona pomoze rozladowac w razie co spieta atmosfere.Mysle, ze nalezy oficjalnie sie oswiadczyc przed glownym posilkiem , by moc sie delektowac pozniej dobrym jedzonkiem.A i nie popelnij tu takiej gafy jak tu jedna narzeczona pisala-nie pomyl imienia hahah.Powodzenia romantyku.

Gość ale kozak
No stary, ale wywrzesz presje na tej biednej dziewczynie, która nie bedzie chciała powiedziec Ci NIE przy rodzicach. Swietny plan.

Gość mg bnvfcdvb
Nigdy w zyciu nie chcialabym takich zareczyn. Chyba ze juz jje sie oswiadczyles a teraz tylko jedziesz poprosic o zgode rodzicow jak dawniej sie to robilo;)