Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka w kropki

Jak dać prezent?

Polecane posty

Gość biedronka w kropki

Kupiłam mojemu chłopakowi prezent na święta - portfel. Problem w tym że nigdy nie dawaliśmy sobie prezentów (tym razem chce zrobić wyjątek) i nie wiem jak mu go dać? Co powiedzieć? Nie wiem też kiedy się zobaczymy czy przed świętami, czy w święta czy dopiero po. Poradźcie!!

Gość heniutekk
Rzuć mu go pod nogi i zwiej. A tak poważnie, to powiedz: Mam coś dla Ciebie. I daj. ;) Jest taki przesąd, że jak się komuś darowuje portfel, to w środku powinien być jakiś pieniążek (grosik), na szczęście, bo ponoć pieniądz przyciąga pieniądz.

Gość biedronka w kropki
Dziękuję :-)

Gość biedronka w kropki
A myślisz że jak dam przed świętami to też będzie ok?

Gość zalezy od sytuacji
jak dasz przed tzn. że dajesz mu do zrozumienia, że święta spędzicie osobno

nie zapomnij o ładnym opakowaniu no i koniecznie grosik na szczęście :) myślę,że można na chwilke wygospodarować chwilke w wigilie

Gość biedronka w kropki
No właśnie nie mieszkamy w tym samym mieście i auto ma popsute i wychodzi na to że zobaczymy się przed świętami. Coś wspominał o imprezie w drugie święto ale nie wiem jak to będzie. Hm.. więc pozostaje mi dać jak zobaczymy się przed świętami. Torebeczkę mam i grosik również :-) dziękuję za rady wszystkim :-)

Gość milena.glo

fajnym pomysłem jest też uszycie samemu takie opakowania na prezent 😉 ja znalazłam taki pomysł na stronie przepisznaszycie.pl i bardzo fajnie mi to wyszło