Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca mamuska

spacerowka coneco czy baby design? Prosze doradzcie

Polecane posty

Gość szukajaca mamuska

Witam wszystkie mamy. Stoje przed duzym dylematem. Musze na dniach kupic spacerowke, ale taka niedroga do 300 zl i nie wiem jaka... Zastanawialam sie nad ktoras z tych: http://www.allegro.pl/item848357631_wozek_spacerowy_spacerowka_mini_baby_design_w_wa.html http://www.allegro.pl/item849807436_flash_coneco_8_9kg_wys_0zl_folia_oslona.html A moze doradzicie mi jakas inna niedroga spacerowke przez was sprawdzona? Glownie potrzebuje czegos bardzo lekkiego i ze spiworkiem/ochronka na nozki, poniewaz jezdze z synkiem dwa razy w tyg na rehabilitacje autobusem. Bede wdzieczna za opinie.

Gość ta druga fajniejsza
tez musze kupic spacerowka. ale to tak za miesiac,dwa

Gość no cóż...hmmmm
SPACERÓWKA MINI BABY DESIGN chyba jest lepsza,najważniejsze że jest leciutka a i desing ma ciekawy;-)

Gość szukajaca mamuska
podnosze bo tez chce kupic spacerowke

Szczerze odradzam Ci tą z drugiego linku. Sama chciałam taką kupić, ale mnie podkusiło i poszłam do sklepu, gdzie była taka sama. Porażka totalna. Wózek wygląda jakby miał się zaraz rozlecieć, jest tak plastikowy, że aż nienaturalny. Na zdjęciu wygląda super, na żywo prezentuje się znacznie gorzej. Kicz i tandeta jakich mało.

Gość miałam coneco traffic i moje
dziecko bylo zadowolone

Zgadzam się z "ProblemaIistyczna " ten wózek to porażka. Miała go moja szwagierka po pierwsze na dzień dobry coś już się jej połamało (nie pamiętam co bo to juz było jakiś czas temu) . Poza tym wozek jest mały i niewygodny. Po jakimś czasie dziecko się w nim nie mieściło i nie chciało w nim siedzieć .

Gość szukajaca mamuska
dziekuje za opinie :) moze dzis sie ktos wypowie?

A ja odradzam firme Baby Design. Spacerówka mi się szybko popsuła, była zbyt słabej konstrukcji, kółeczka choc bardzo zwrotne, szybko zaczely "uciekac" nie w tą strone co chcialam jechac, a na dodatek ułamała mi sie konstrukcja daszka.... Kupilam zwykla parasolke za 80zl w Carefurze (Megi) i prawie 2 lata mi sluzyla bez zarzutu a tego Baby Design po pol roku na smieci wywaliłam... Tej firmy kupilam tez fotelik samochodowy do 13kg i tez niewypał.

Gość jesli mieszkasz w bloku
to ten pierwszy bo lezejszy ! ten drugi wazy prawie 9 kg + dziecko to bedzie niezly ciezar patrz na wage i skretne kola - bo to najwazniejsze

Gość jesli mieszkasz w bloku
napisalas ze bedziesz wsiadac do autobusu to wozek musi byc lekki

Gość szukajaca mamuska
dziekuje za opinie:) ten wozek vivi mi sie podoba tylko rozne opinie o nim slyszalam. moze ktos go ma i moze cos na ten temat powiedziec?

Gość Sprawdzająca postępy swego...
Ja miałam chicco CT 04 i szczerze moge polecić wózeczek.Te linki z góry to jakieś badziewka,widać na pierwszy rzut oka że są na słabej konstrukcji i podejrzewam,że zimy nie wytrzymają.Popatrz może na ten......pełne wyposażenie,budka,folia,pokrowiec na nogi i to wszystko za mniej niz 300zł http://www.allegro.pl/item848459204_chicco_wozek_multiway_complete_mistral_wyprzedaz.html

Gość mikisa
Ja też mam baby desig travel i jestem zadowolona. Pierwsze dziecko w nim jeździło półtora roku a teraz tzn na wiosnę drugie się do niego przesiądzie :) Mam tylko jeden problem zgubiłam górne szelki do niego może ktoś ma na zbyciu albo wie gdzie mogła bym takie nabyć :) Pozdrawiam i polecam