Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałam się w ...

Zakochałam się w chłopaku! Błagam DAJCIE MI JAKIEŚ RADY

Polecane posty

Podoba mi się pewien chłopak ze szkoły! Ciągle na niego patrzę, gdy tylko go widzę w szkole. Nie należy do super-przystojnych, ale podoba się kilku dziewczynom... Ja jestem dosyć ładna:) zastanawiam się czy mam u niego jakieś szanse. Zauważyłam też, że on czasem też na mnie zerka :) tak słodko patrzy :) Ale on nie ma ani naszej klasy , ja nie mam jego numeru GG ani żadnego kontaktu z nim :( a w szkole wstydzę się podejść i zagadać, a najgorsze jest to, że zostało mi tylko pół roku z nim, bo to już ostatnia klasa i nasze drogi się rozejdą :( Moje koleżanki go znają, ale przecież nie powiem im, że on mi się podoba, bo mnie mogą wyśmiać, albo mu powiedzą i zrobią mi tym samym wstyd przed nim, albo będą mnie obgadywać. Poza tym jednej z nich on się podoba ;/ Chciałabym nawiązać z nim jakiś kontakt, ale tak bardzo się wstydzę podejść i coś powiedzieć. a jak już to nawet nie wiem CO powiedzieć, żeby nie wyjść na idiotkę ! :( Chyba pozostanie mi patrzenie na niego zalotnym spojrzeniem i delikatne uśmiechanie się....:(

Gość bgvfcdxs
zauroczyłaś się-przejdzie...

Gość obciągnij mu

wiem, że to zauroczenie i że przejdzie, ale mi zależy na nim :( Codziennie go widzę i mam wrażenie, że nie jestem mu obojętna... a chamskie odzywki sobie darujcie

to co ja mam zrobić?

Gość MakelSkotfilt
Takie zauroczenia bardzo często pamięta się całymi latami i to są najmilsze wspomnienia ze szkoły:). Oczywiście ludzie mają racje rozejdzie się po kościach, ale przecież to co czujesz jest szczere i miłe. Jeśli to mądry i wartościowy chłopak to będzie mu bardzo miło Cię poznać i nie uzna Cię za prześladowczynię. Jeśli napuścisz na niego koleżanki, albo będziesz go nękać anonimowo to się zrazi, bo uzna że to kpina i podpucha. Faceci zawsze gdzieś tam mają ten kompleks i się boją odrzucenia. Wiesz co możesz zrobić... kiedy będzie sam, koniecznie bez kolegów powiedz mu cześć i mów tak za każdym razem jak go widzisz. To nic nie kosztuje po prostu mów cześć jakbyś go dobrze znała i nic więcej uśmiechaj się. Sam do Ciebie zagada, a nawet jesli jest dupa i będzie się wstydził to łatwiej będzie Ci go poznać:D. A do studniówki już niewiele:D

Makel - jejku, pocieszyłaś mnie bardzo :) Bardzo miła rada :P Spróbuję mu powiedzieć to cześć jak będzie sam :D ale najgorsze jest to, że on rzadko jest sam, a jak już to szybko gdzieś przechodzi i nawet nie zauważa, że jest ktoś obok niego. To musiałaby być taka sytuacja, że on będzie sam szedł po pustym korytarzu i ja akurat też, a takie sytuacje zdarzają się rzadko:P a jak już się zdarzy to boję się, że nie wykorzystam okazji i się nie odezwę tylko będę mu się wpatrywac w oczy ;/:( ale będę próbować !:P:) a co jeśli nie odpowie :( albo pomyśli sobie, że to troche glupie. nigdy go nie znalam i nagle cześć mu mowie, nie wiem czy sie odważę. jestem bardzo wstydliwa i nieśmiala:P

Gość zdobadz jego nr kom
i sprobuj smsami:)

Gość MakelSkotfilt
Ale to bardzo urocze że jesteś nieśmiała, chłopcy boją się panicznie aroganckich i zbyt pewnych siebie dziewcząt. Nie wpatruj się w niego jak sroka w gnat, bo jak mówię uzna, że z niego sobie żartujesz i go prowokujesz. Po protu musisz wiedzieć że dla chłopaka takie cześć od nieznajomej dziewczyny i to ładnej to bardzo intrygująca sprawa i wystarczy że raz to powiesz a już zawsze będzie Cię wypatrywał. Zaufaj mi wiem jak to działa:D

Gość MakelSkotfilt
Nieeeee tylko nie smsy! potem jest strasznie ciężko i głupio się ujawnić i będziesz się bała do szkoły chodzić czy się czasem nie domyślił. Nawet o tym nie myśl i nie słuchaj jakiś amatorów:D

Makel - obyś miała rację :* Dziękuję bardzo za odpowiedź;)

Gość zdobadz jego nr kom
makel, no nie wiem czy takich amatorow bo wlasnie w ten sposob poznalam mojego chlopaka. innego chlopaka poznalam przez maila. fakt ze ujawnic sie to troszke trudno ale pozniej juz wszystko pieknie leci:)

Gość MakelSkotfilt
ale właśnie zawsze może się okazać że się mu nie spodoba i co wtedy? ma się ukrywac przez pól roku i nie chodzić do szkoły i się stresować jak go mija? Lepiej od razu grać w otwarte karty. Poza tym wiesz jacy sa faceci zanim zacznie poważnie z Tobą pisać , będzie myslał że go koledzy wkręcają.

a poza tym to z tymi smsami mialabym jeszcze wiekszy problem, bo on nie ma ani nk, ani gg... po prostu nic , najlatwiej byloby mi na nk do niego napisac, bo wiedzialby kim jestem ... ehh ale skasowal:( a ja sie nie pospieszylam:(

Gość MakelSkotfilt
jest taki niezawodny numer na zwrócenie uwagi faceta, ale musiałabys się przełamać, działa w 98 przypadkach na 100. Jak go gdzies wyhaczysz, to musisz rozwiązać sznurowadło. Podejdź do niego i wręcz mu cokolwiek co masz do trzymania, torebkę, plecak, zeszyt, mówiąc "potrzymaj mi na chwilkę zawiążę sznurówkę" i schyl się koło niego wiążąc buta. Potem się tylko uśmiechnij i powiedz, że jest bardzo pomocny:D i zobaczysz że sam będzie Cię wypatrywał:D To jest sposob na który miedzy innymi ja zostałem wyhaczony:D

makel - myślalam, że jestes kobietą :D Dziękuję za rady ;* Masz jeszcze jakieś? bo na tą nie wiem czy się odważę :)

Gość MakelSkotfilt
Widzisz nie tylko kobiety mają jakie takie wyobrażenie na temat romantycznych przepraw z liceum;D Ostatni przykład jest radyklany ale bardzo sympatyczny, unikaj listów anonimowych, smsów o treści "co tam" i śmichów chichów z koleżankami jak on przechodzi. Sposobów jako takich nie ma, nei zaplanujesz wszystkiego i nie przewidzisz jego reakcji. Zazwyczaj wystarczy gdy ktoś z jego otoczenia Cię przedstawi, wiec sie zastanów czy nie znasz kogoś z jego bliższych znajomych i się zakręć jak będą rozmawiać.

znam jego znajomych ale juz sie z nimi nie zadaje...:(

Gość MakelSkotfilt
Sprawa jest prosta zagapisz sie czas ucieknie i przepadło:)

nie strasz mnie :( Łatwiej by mi było go wyrwać na jakiejś imprezie.. Będę się starać po nowym roku :D:) gorzej jak ma dziewczynę i nie jest mną ani trochę zainteresowany :P

Makel - jestes jeszcze?

Makel jestes jeszcze? Wpadłam na taki pomysł... We wtorek moja szkoła ma wigilię klasową i najpierw jesteśmy w klasie a potem wszyscy wychodzą i chodzą po szkole, żeby sobie składać życzenia z ludźmi z innych klas... I zastanawiam się czy nie podejść i nie złożyć życzeń... To byłoby takie naturalne.., niepodejrzane:D CO o tym myślisz?:)

Makel jestes jeszcze? Wpadłam na taki pomysł... We wtorek moja szkoła ma wigilię klasową i najpierw jesteśmy w klasie a potem wszyscy wychodzą i chodzą po szkole, żeby sobie składać życzenia z ludźmi z innych klas... I zastanawiam się czy nie podejść i nie złożyć życzeń... To byłoby takie naturalne.., niepodejrzane:D CO o tym myślisz?:)

Gość aleksandrow
skoro sie podoba tylu dziewczynom to raczej jest przystojny

nie podoba się wielu dziewczynom. Moim koleżankom się nie podoba. Raczej niektórym 2klasistkom A wg mnie nie jest super przystojny, ale mnie się bardzo podoba, wyjątkowo trafił w mój typ :) słodki jest ...:):)

Gość Zrób tak...
Napisz na kartce swój numer gg i napisz że czekasz na wiadomość niecierpliwie, tylko jeszcze musisz mu ją podrzucić tak żeby nie wiedział od kogo ta wiadomość. Np w szatni do kieszeni kurtki, na przerwie do plecaka.

to jest dziecinne :P

heelllo:)

Gość dziecinne okropnie

a czemu pytasz?:) do ananasyzklasy