Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły ćpun

co myślicie o tym chcieli byście przeżyć coś takiego?

Polecane posty

Gość przyszły ćpun

Pierwszy trip był średnio udany, widział kolumny ludzi, strumienie kolorów, które reagowały na jego ruchy, burząc konstrukcję, która wcześniej tworzyły. Trochę zaskoczony - wcześniej nie był nawet pewny czy coś czuł - szybko zgasiłem jego podniecenie, mówiąc, że to nie to. Krótka dyskusja co było nie tak i kolejna próba. Drugi trip, przerósł jego i moje oczekiwania! Mówił, że widział, jak zwarte kolumny stworzone z ludzkich głów, wyleciały jakby spod niego, otoczyły go i dwie z nich otworzyły się tworząc coś jak portal, okno. Same twarze wydawały się realne, ale to co znajdowało się za nimi, co widział w portalu, było tak żywe i prawdziwe jak jawa. Po chwili okno się zamknęło i wszystko wróciło do normy. Scott nie mógł w to uwierzyć, już do końca pozostał pod wielkim wrażeniem, tego co właśnie przeżył. Wizja w pierwszym tripie wychodziła jakby od niego, natomiast w tym to wszystko było jakby osobne, nie miało z nim w ogóle związku. Przez cały czas jego poczucie siebie w ogóle się nie zmąciło. Jednak to jeszcze nie było to, mówiłem, że musi przejść przez portal. Trzeci trip, dopiero po paru godzinach przez wrażenie jakie pozostawił drugi. Tak jak to opisywał, po złapaniu bucha, czekając na efekty, zaczął widzieć jakąś wężowatą, kilku-metrową smugę koloru. Krążyła wokół niego jak efekty narastały, aż w końcu zatrzymała się jakby twarzą w twarz ze scotem. Podleciała pod niego i zaczęła podnosić go do góry, przelecieli przez jakieś obłoki i BUM! Scot prowadzony przez wężowego ducha, znalazł się w kosmosie. Mówił, że wyraźnie widział gwiazdy, ogólnie pełen serwis. Scott pomimo, że zapewniał o swoim sceptycyzmie, mówił, że to był jego duch przewodnik, inaczej nie mógł tego nazwać!

Gość oj...nieładnie
taaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!