Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dladziewczynpytanbie

O co jej ku* chodzi

Polecane posty

Gość Dladziewczynpytanbie

Dlaczego moja dziewczyna cały czas narzeka że jest gruba i obrzydliwa i zamiast ograniczyć jedzenie i wziąć się za jakiś sport to tylko wpada w furię jak chcę jej coś doradzić ? Zaczynam się denerwować bo waży coraz więcej i mało mnie pociąga fizycznie :( Mówię jej , rób brzuszki ,biegaj czy coś , staraj się unikać słodyczy ale ona tego nie robi a jeszcze krzyczy po mnie.No ale najgorsze w tym wszystkim to że ona ciągle drażni się że jest taka a nie inna.

Ponieważ czuje, że jej nie akceptujesz tak do końca. Bo gdyby tak było, to zamiast mówic "potrenuj", mówiłbyś "nie musisz się zmieniac, podobasz mi się taka jaka jestes i taka Cie kocham". A tego nie słyszy i temu się denerwuje. To jest takie podpuszczanie - ona mówi, ze jest gruba po to bys Ty jej zaprzeczył. Jasne?

Bo ona to pewnie by chciała abyś powiedział jej że jest wszystko w porządku, że Ci się to podoba taka jak jest, ale jak chce to może coś zmienić ;-)

Ech, ta kobieca logika. Sama narzeka, że jest gruba (bo jest gruba), ale oczekuje od faceta zaprzeczenia tego i na dodatek, by ją taką akceptował. Chore! :(

Gość She83
a mi sie smiac chce z takich dziewczyn. Jecza ale nic nie zrobia zeby schudnac. Zalosne... Ona pewnie chce zeby autor topiku pstryknal palcami, powiedzial czary mary hokus pokus i zeby nadmierne kilogramy zniknely

Gość zmien dziewczyne

czuje sie niedowartosciowana i brzydka, nastepnym razem powiedz ze dla Ciebie jest ladna a jesli sama nie jest zadowolona z wygladu to zawsze mozecie razem pochodzic na basen.. jak to nie podziala to znajdz jej zdjecie z dawnych lat kiedy byla szczuplejsza i przyklej na lodowke :D