Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloziomal2

Porażka, nie zdam do 3 klasy gim.

Polecane posty

Gość eloziomal2

Ja pierd**** jestem zagrożony z muzyki matmy wosu chemii i fizyki, jest dopiero półrocze a już jestem z 5 przedmiotów zagrożony, nie zdam do 3 gimnazjum. to będzie moje pierwsze kiblowanie w życiu. ja piernicze... weźcie mnie jakoś pocieszcie...

Gość miiireeela
u mnie w klasie mają po 12 zagrożęń i pozdawali :D

Gość nie wiem czy to pocieszenie
ale Stefan Żeromski kilka razy powtarzał klasę, a został potem uznanym pisarzem. Nie łam się, spróbuj jakoś wyciągnąć co się da, resztę zaliczysz w sierpniu komisyjnie.

Gość z muzyki
nie zdac? co Wy musicie miec za nauczyciela...

Gość bubububububuu
zamiast pierdolić smuty na kafeterii, rusz dupsko w troki i zacznij uczyć się do poprawek.

Gość rosołek -
owszem - zdawali - ale jaka szkoła pózniej przyjmie takiego matołka ? no , chyba ,ze chcesz skończyć edukację na gimnazjum :) znam i takich

Gość Wątor
w gimnazjum są bandyci i złodzieje warto by jednego usrali

Gość ja zawsze
nie bede ciebie pocieszała... wiem jak się zachowują takie typki jak ty bo miałam kilku takich w klasie. sam jestes sobie winien...

Gość nie wiem czy to pocieszenie
kurde, nie ma to jak szukać pocieszenia na kafe, chłopak ma problem poważniejszy niż są w większości zakładanych tu tematach, a wy nawet na ciepłe słowo się nie zdobędziecie. Tacy jesteście świetni bo nigdy nie powtarzaliście klasy? Normalnie życiowy sukces uprawniający do znęcania się nad dzieciakiem.

Gość a co to są srajdy

Gość eloziomal2
Nie, nie jestem takim typem co ma w dupie szkołe. to dziwne ale mam najwięcej obecności w klasie. chodzę do jednego z najlepszych gimnazjum we wrocławiu. nie pale, nie pije. nigdy piwa nie piłem, nie chodzę na żadne imprezy itp. I matmę i muzykę już zaliczyłem :) teraz tylko fizyka chemia i wos :)

Gość sziszaaaa
dobra matme, chemie, fizyke jestem w stanie zaakceptowac ale jezeli masz1 z muzyki to swiadczy o jednym o tym ze sie nie uczysz wiec nie dziw sie ze bd kiblowac

Gość sziszaaaa
ja mam na odwru pije, pale i td a oceny mam najlepsze w klasie

Gość eloziomal2
Tata mi tak tyłek pasem ztrzaskał, ze wszystko poprawiłem w dwa dni :P

Gość cmentarna oragne342
nie przejmuj sie koles.kazdemu noga moze sie powinac czasem.ale to nie koniec swiata!:)najwazniejsze to podniesc sie z upadku i isc dalej:)ja tam wierze ze zdasz, napewno dasz rade:) a i nie sluchaj tych debili ktorzy naszydzaja sie z ciebie, takie kurwa z nich asy ze teraz jako ciecie na budowie zapierdalaja albo matki polki z 10cioriem bekartow...niech mi pokaza swoje dyplomy!tak mnie wkurwia gdy ktos sam jest nikim a chce swoje braki uzupelnic wysmiewaniem innych ludzi...ja np z polskiego kulalam strasznie i z ruskiego...normalnie pala za pala szla i gdzie niegdzie 2 :-O a obecnie jestem na studiach chemicznych zaocznych i na dziennych pielegniarskich:)a w mojej klasie tez gadali jaki ze mnie debil, glupia blondyneczka itp a sami zostali kim kurwa?socjologami bez przyszlosci, bez pracy, bez kasy?!

Gość smutny :(
mam ten sam problem co ty, lecz mam jeszcze gorzej: 2 tygodnie do końca a muszę pisać z : chemii 2 sprawdziany, geografii 2 prace klasowe, matmy 1 sprawdzian i z polskiego lektura i wiersz na pamięć :( współczuję ci, ale jak chcesz zdać, to weź się koleś poważnie do nauki :)

Gość sadasd
a u mnie - miesiac szkoly dopiero - wychodzi mi 2 z chemii i sie boje w chuj ze nei zdam. ale dopoki zdalem sobie sprawe ze ejszcze 9 miesiecy - zdam kurwa na lajcie ! xD

Gość gość
Nie martw się ja poprawiłem 4 zagrożenia 16 czerwca i co? JEDNAK ZDAJE! ci też się uda wierzę w to. :)