Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

dziwna zagadka... pomozcie...

Polecane posty

wytłumaczcie mi prosze co wg was moze oznaczac bliskiej mi osoby taki opis: " Miłość platoniczna - udawanie przed samym sobą, że rewolwer nie jest nabity" pytałam ale nie chce powiedziec...

Kocha kogoś kto o tym nie wie i wie że tak jest, nie ukryje tego przed sobą choćby nie wiem co....

Gość ikjthmr
ze milosc platoniczna nie istnieje

Gość jjuuyyy
chce cie przeleciec,ale udaje ze nie chce

tylko nie byłam pewna czy moj tok rozumowania jest dobry, tym bardziej ze nic mi nie powiedział na ten temat, choc zagadnełam delikatnie

Gość he he
ej no sorry - "rewolwer nie jest nabity" oczywiście, że rewolwer jest tu piękna metaforą pały/penisa/fiuta/przyrodzenia/parówy :D Czyli, tłumacząc ten piękny opis: udawanie przed samym sobą, że się nie ma ochoty włożyć "rewolwera" do "kabury" - dla tych mniej rozgarniętych: kabura czyli pochwa/myszka... o kurczę, nie znam więcej fajnych określeń na pipkę.... :D

Gość Alexy co kocha bexy
Ja Ci powiem o co chodzi. Gość udaje przed laską coś swoje. Tj był seks ale dla niego to seks. Natomiast prawdziwym uczuciem dąży faceta który wyczuł w nim jego skłonnosci. Natomiast jest problem bo prawdopodobnie tamten się z kolei nie może zdecydowac na numerek. Całą prawda.

Gość To oczywiste jest
Tak tak bo ten zwrot"wiesz jaka jestem"to chodzi o to że ten gość odkrył iż powinien być kobieta. A jeśli to kobieta to odkryła iż tamten facet powinien być mężczyzna. Proste i jasne !

Gość Klimek Baniok
A jo wom muwia ze to tu chodzi ło to ze jum swyndzi co by mu doć i doć mu się zloć! Tyla ze łun mintki jokiś w te szprawy i ino by godoć tyko kcioł a łuno śwarno dziucha psykopulować by kcioła ino nimo jok bo łun pywno łodmieniec joki! Ale tyz som szposoby no tokich ino dzioucha komosiutre pocytoj a tom tojniki zespolynio pciowego i prowokocji poznosz hyj ! Hyj gorole nie bijta się mo dziewucho dwie dziurecki podzielito się !

Gość juz_tlumacze
Przyjaźń między facetem a kobietą nie istnieje, bo zawsze z którejś strony jest pragnienie seksu.