Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to tylko jaaaa

Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian. Paulo Coelho

Polecane posty

Gość odgłupiona
jesli cierpisz bo przejęłaś się słowami tego faceta (Coelo), to spraw, żebyś nie cierpiała. pewnie lubisz ten rodzaj masochizmu. miłość to nie cierpienie lecz radość.

Gość smutna a może nie
Kilka dni temu poznałam w pracy pewnego faceta. Strasznie mi się spodobał. Generalnie mam z tego powodu lekkiego doła. Nie mam pojęcia jak mu pokazać, że mi się podoba, nie mam pojęcia czy w ogóle mam jakieś szanse, choć chyba jest wolny. Nie wiem co robić. Zbyt wiele razy mnie zraniono., Nie wiem czy w ogóle próbować. Boje się odrzucenia, choć to jakiś irracjonalny lęk, Może po prostu kolejny raz będę cierpieć. Tego się boję. I czytam taki cytat i tylko się dołuje bardziej. Bo wychodzi na to, że jestem skazana na cierpienie, a życie i tak jest do dupy... A może nie warto? Może lepiej podejść do życia zgodnie ze słowami Kocha się raz, potem drugi i trzeci i znów... Może tym razem to ten jedyny i warto spróbować. Może on jest akurat tym znów, które wypali......

Gość klaustrofobia kontrolowana
i chociaż wiem, ze kocham i nic z tego nie bedzie daje mi to radosc a nie cierpienie

Cierpimy wtedy, gdy nasza miłość jest interesowna, a właściwie nie jest to miłość, a jedynie uzależnienie błędnie nazywane miłością.

Smutna a może nie...nie dołuj się cytatami,tylko bierz życie za rogi.Jeśli będziesz się bala zranienia,to nigdy nie zaryzykujesz.Jeśli ten ktoś jest wolny,to może warto spróbować?

"Nasredinn...moja nie jest interesowowna.On jest teraz daleko.Mogę czekać...ale chyba już nie mam na co." Kochać możesz każdego i zawsze, nikt tego nie może zabronić. Kochaj. Tak po prostu.

Gość smutna a może nie
pain au chocolat ehh no napewno taka mądrośc mógł wymyslic tylko wymbitny pisarz bzdur... Coelho Wiesz co, chyba masz rację..... Nie warto się dołować...

Gość wqertgy
czy cierpienie jest TeGO warte? Czy warto cierpieć i sie dołować ? Smiem stwierdzić ze warto

Gość bo sobie wkecacie ze kochacie
mocniej,ze wy nic nie macie, biedne dziewczynki.... same sobie wkrecacie te urojenia.

Gość chlopczykuu
uuu ty nie wiesz co to znaczy uczucie, wynocha na plac zabaw