Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daj się wylosować

Jak odzyskać to co było, sprawić by wróciło??

Polecane posty

Mój chłopak poczuł się pewnie, zdał sobie sprawę że go kocham i zaczął mnie delikatnie olewać. Zadziej dzwoni, nie pisze pierwszy tylko odp na smsy. Mam wrażenie, że ktoś mu doradził, żeby mnie olewał a wtedy będę o niego zabiegała, tak tez było, ale już jestem zmęczona nieustannym zdobywaniem go. Mam wrażenie że jak ja się odsunę to nasz kontakt będzie znikomy :( jak temu zaradzić. Parę tygodni temu było cudnie, a teraz? :O Co zrobić??

prosze o rady?? dzwonic czy odpuścić?

to mam sie z nim nie kontaktowac? rannny zalezy mi na nim? Co mam zrobić by sprawić zeby o mnie zabiegał?

Gość nie podawać mu siebie na tacy

Gość nie podawać mu siebie na tacy

Wiem, że to głupie pytania, ale nie wiem jak mam się zachowywać by mu się nie znudziło bycie ze mną. Na pewno są jakieś sposoby by go soba zainteresować

a konkretne przykłady zachowań, jak mam postępować?

Gość odgłupiona
wysil się na rozmowę z nim, powiedz mu o wszystkim co czujesz. jeśli nie zmieni swojego postępowania, sądzę, że tak naprawdę nie zależy mu na tobie.

Z nim się trudno rozmawia. Mam mu powiedziec, że czuję że mnie olewa? Wolałbym jakiś inny sposób, tak postępować by zaczął na nowo się mną interesować.

Gość odgłupiona
jeśli jest mało zainteresowany, widocznie jesteś dla niego już nieatrakcyjna. robienie czegoś na siłę jest infantylne, zwłaszcza w sferze uczuć. daj sobie spokój.

łatwo powiedzieć :O mam zamilknąć tak z dnia na dzień? Może ma ktoś jakieś inne pomysły?

nie chcę zrywać, ale to co jest teraz nie jest ok :O

Gość Przykro mi to mówić ale już
jest za późno. Jemu już przestało zależeć. Powrotu raczej nie ma. Zresztą z tego co piszesz wnioskuję, że za bardzo mu się narzucałaś- podstawowy błąd kobiet

miałam identico ;) koleś myślał że bede na zawsze, już widział przyszłość swietlaną że mu piore skarpetki i rodze dzieci :D :D tyle że za wczesnie to zrobil i teraz bedzie new ;) a on niech płacze do poduszki :) i radzę Ci to samo - znajdz nowego :)

miałam identico ;) koleś myślał że bede na zawsze, już widział przyszłość swietlaną że mu piore skarpetki i rodze dzieci :D :D tyle że za wczesnie to zrobil i teraz bedzie new ;) a on niech płacze do poduszki :) i radzę Ci to samo - znajdz nowego :)

Gość lubuie jau nieudzieleu
No maleńka nie pozostało Ci nic innego jak olać gościa. zamilknij, są dwa wyjścia albo on się juz nie odezwie tzn że koniec albo się odezwie, wtedy tylko od ciebie zalezy jak to sie potoczy. ja proponuję nie odbierać połączenia telefonicznego jak zadzwoni :P

Gość utnij mu seks niech sie
postara fagas!! Nie da sie utrzymac faceta bez sztuczek :D

Dzięki wszystkim za wypowiedzi, wiem że to błahy temat, ale dla mnie to pronlem. Faktycznie powinnam to uciąć. Przez całą niedzielę się nie odezwał. Nie ma się co oszukiwać, nie zależy mu i nie ma sensu robić sobie nadziei. pozdrawiam i wesołych świąt wszystkim :)

Gość HIPOKRYZJA NA KAFEEEEEE
A czy ty nie widzisz, autorko, ze teraz TOBIE RADZA, ZEBYS OLAŁA????? buahahahahahahah:D babom wolno wszystko:D:D:D:D:D:D

wiem, widzę że tak mi radzą, ale nie widzę wyjścia innego z tej sytuacji. On jest bierny, ja dzwonię, piszę chcę się spotykać a on albo odwołuje spotkanie albo raz na jakiś czas się ze mną spotka. jestem już tym zmęczona.

Gość buba125
no nic dziwnego że jesteś zmęczona, skoro facetowi nie chce sie nawet wybrać Twojego numeru... byłaś za dobra, a to nie popłaca. Zostało Ci albo dalej mu sie przymilać (to skończy sie na 99% zerwaniem), albo wyluzować i zając sie soba, przestać dzwonić do niego, poczekać na jego inicjatywe. Jesli mimo wszystko nie bedzie mu sie nic chcialo to odpuśc sobie bo ten widocznie nie jest CI pisany.