Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknookaaaa

pomocy!!!!!! jak zareagowac w tej sytuacji???

Polecane posty

Gość pieknookaaaa

Od pewnego czasu utrzymuje kontakt z pewnym chlopakiem, mam wrazenie ze jmu sie podobam bo jestem atrakcyjna dziewczyna, on wynajmuje mieszkanie i ostatnio szukal wspolklokatorow, a dzisiaj mi oznajmil ze prszyly do niego jakies 2 fajne potencjalne wspollokatorki, a teraz jak znowu weszlam na gg - to znowu mnie zaczepil i zaczal od stwierdzenia ze ma juz wspollokatorki. Co on chce tym osiagnac?? tymi tekstami?? Jak zareagowac teraz, pokazuje ze mam to w nosie pogratulowalam mu. co radzicie pomocyyyy please!!!!!

Gość mała odpowiedz
To początek dziecinady w związku:O facet pokazuje Ci, że nie jesteś Jedyna..Więc pokazuje się publicznie z inną lub innymi.. Najlepiej olać...totalnie. Tak się zachowują dzieciaki, nie Mężczyzni.

Gość pieknookaaaa
mam wrazenie ze on chcial wzbudzic we mnie zazdrosc zobaczyc jak zareaguje, olalam to od razu zmienilam temat. Ale naprawde zauwazylam ze jak go olewalam to pytall sie czemu nie pisze do niego itp Nigdy mu nie powiedzialam wprost ze mi sie podoba, a dzisiaj niz gruszki ni z pietruszki zaczal rozmawiaco wspollokatorkach, ze ostanio jakies fajne przyszly. A teraz napisal mam juz wspollokatorki no po prostu zenada.

Gość Eustach
nie rozumiesz faceta, być może on chciał abyś została współlokatorką ale za długo się wahałaś , szukał i znalazł współlokatorki ale chciał abyś była jedną z nich i teraz najważniejsze, on nie przekreśla Ciebie , on może nawet chce Ciebie zdobyć :)

Gość Eustach
nie rozumiesz faceta, być może on chciał abyś została współlokatorką ale za długo się wahałaś , szukał i znalazł współlokatorki ale chciał abyś była jedną z nich i teraz najważniejsze, on nie przekreśla Ciebie , on może nawet chce Ciebie zdobyć :)