Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghhgghgyj

czy facet az tak bardzo potrzebny jest kobiecie aby czula sie fajnie?

Polecane posty

Gość bghhgghgyj

bez faceta nie da sie?

Gość da się a nieraz z facetem
jest mniej fajnie.

Gość facet jest potrzebny kobiecie
tylko zeby ladowal w nią pieniadze i bolca wiecej w zasadzie nie ma do zaoferowania ale bez tyh dwuch rzeczy zycie jest mniej przyjemne

Gość OPTYMISTKA_21
Oj dziewczyny dziewczyny zycie bez faceta moze byc równie przyjemne jak z nim:)

facet jest zupełnie niepotrzebny :D kobieta może czuć się spełniona i szczęśliwa bez faceta i dzieci.

Gość www.tnij.org/smart2010
da sie ale presja społeczna jest taka że nawet już dla świętego spokoju kobieta która nie potrzebuje faceta szuka go sobie

"facet jest potrzebny kobiecie tylko zeby ladowal w nią pieniadze i bolca wiecej w zasadzie nie ma do zaoferowania ale bez tyh dwuch rzeczy zycie jest mniej przyjemne " --- a jak facet nie "ładuje" kasy a jeszcze ją pożycza od dziewczyny i jest kiepski w łóżku to co wtedy?? wtedy wychodzi że jest niepotrzebny co? jedyny gatunek faceta potrzebny to : przyjaciel ewentualnie podrywacz-amant który docenia wdzięki kobietki. czyli nic na dłuższą metę :)

Gość ja wole zyc bez faceta
tzn. nie chce miec "swojego", ale tez nie chce zzeby faceci wyginelo:P lubie jak otaczaja mnie przystojniacy, lubie kokietowac, porawia mi to humor i samopoczucie:D nic wiecej mi nie potrzeba :classic_cool:

Gość bu niestety
"--- a jak facet nie "ładuje" kasy a jeszcze ją pożycza od dziewczyny i jest kiepski w łóżku to co wtedy?? wtedy wychodzi że jest niepotrzebny co? " no wtedy to może mieć jedynie swoją rękę jako kobietę tudzież 20 lat starszą panią w jej ostatniej potrzebie

to tak jak ten fajny dowcip : Przychodzi facet do lekarki urologa i pyta sie : Co mi pani może dać bo mam erekcję 24 godziny na dobę :) a lekarka na to : na początek spanie , jedzenie i tysiąc złotych na miesiąc :P