Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnsdn

Suknia ślubna z tiulem w dolnej czesci???

Polecane posty

Gość hnsdn

czy ktos mial taka suknie, widzialam u Maggie Sottero model Anniston i nawet mi sie podoba, czy tiul nie jest zbyt obciachowy? jak ktos mial moglby wstawic fotke?

Gość czemu obciachowa
nie kieruj się moja droga tym czy ktos miał i czy jest modna czy nie, suknia slubna ma pasowac do Ciebie i jeśli w niej dobrze sie czujesz i dobrze wygladasz to nie ma znaczenia czy to jest obciach....najważniejsze żeby nie wygladac jak beza i jak choinka, w tym sezonie najbardziej sprawdzaja się skromne sukienki "rybki".

Gość wlasnie rybka jest
super, a ta ktora widzialam jest opieta do polowy bioder a dalej tiul, ladnie to wyglada...

Gość czemu obciachowa
no to myślę że bedzie super. najważniejsze żeby przymierzyć a nie tylko oglądać, czasem się okazuję że to co nam sie podoba niestety do nas nie pasuje, a to na co nawet nie zrwacamy uwagi okazuje sie strzałem w dziesiatkę, trzeba pamiętać że rybka jest dla szczupłych kobiet z wyraznie zaokrąglonymi biodrami i smukłą talią....

Gość czemu obciachowa
właśnie znalazłam ten model w necie, nie jest to taka typowa rybka, ale jest naprawdę piękna!!!! zakładam że masz figurę jak modelka która ją prezentuje.

Gość jestem szczupla to fakt
ale tez znalazlam ladna na www.susanblanche.com nie pamietam nazwy rybka z zakladek poziomych z szarfa w talii bordowa ale mozna ja zmienic, jest biala bez zadnych dodatkow, sliczna

Gość czemu obciachowa
musiałabys dać jakis link do zdjęcia to mogłabym wyrazic swoje zdanie na temat, która ładniejsza. siedzę w ślubach i trochę sie znam na tym co z czym się je....

nie wiem,nie znam się na aktualnej modzie ślubnej czy są modne rybki czy inne.ale jedno jest pewne-w sukience masz się dobrze czuć i dobierając ją-musi ona niestety pasować do figury..to normalne że jak jest się kobietą przy kości to należy sobie rybkę odpuścić absolutnie mimo że to jest szał ślubów 2009.

Gość lokatka
suknia jest sliczna, i mnie osobiscie wlasnie bardzo podoba sie tiul w dolnej czesci sukni :) ja mam akurat taka figure do ktorej rybka absolutnie nei pasuje, ale bede miala suknie bardzo podobna, jednoczesciowa, ecru, z haftami w gornej czesci a z tiulem na dole, tyle ze tiul zaczyna mi sie na wysokosci bioder :) pozdr

Gość moja przyjaciółka miała
taką właśnie z tiulem od linii bioder - wyglądała cudnie i wbrew wcześniejszym opiniomwcale się ten tiul jakoś bardzo nie poniszczył. A zabawa była szaloooona ;)