Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ediss

Uzależnienie od alkoholu kobiet

Polecane posty

Gość Ediss
Właśnie... uzależniają się szybciej i szybciej ponoszą związane z tym straty. Ale czy za tym też trudniej im przyznać się do problemu?

Gość ghfhfghfd
może nie uzależniają się szybciej ale mają słabsze głowy i często się nie kontrolują 🖐️

Gość jhkhk
cóż.. ja też uległam złudzeniu, że mogę kontrolować swoje picie hmm dzisiaj już taka pewna nie jestem teraz też mam kaca po wczorajszej wódce, nie wiem co mam robić bo może to nic

Gość Ediss
Alkoholizm to choroba. Rozrabiają?

Gość i obciągają ale czasem rzygają

Gość Ediss
jak alkoholizm kobiet widzą same? kobiety? zwłaszcza te nie uzależnione? ukrywać i cierpieć? czy leczyć się? co jest większym wstydem?

Gość Ediss
no tak... po alkoholu to chyba tym i nie uzależnionym odbja?

Gość Ediss
dużo mówi się o kobietach uzależnionych, znam takie osoby, które na pewno mają kłopot z piciem- mówię o kobitach. Może zbyt dużo szumu się porobiło... nie wiem

Gość bhthtyy
hm mam 18 lat i wyjscie gdześ z kumpela bez piwa nie ma opcji albo w tyg. chociaz jednego

Gość gość
moja kolezanka byla uzalezniona, poszla na terapie tutaj www.gabinet-psychologiczny.waw.pl/ i leczy sie, jak na razie jest całkiem okej... jest troche załamana, ale nie poddaje sie :) wspieram ja

Gość gość
Moja mama od lat borykała się z problemem alkoholowym. Jednak ze względu na pozycję zawodową nie chciała poddać się leczeniu w naszej miejscowości. Znalazłyśmy prywatną ofertę tutaj psychoterapia24.pl . Ośrodek leży nad morzem i gwarantuje dyskrecję. Terapię z oczekiwanym rezultatem prowadzą profesjonaliści więc warto się jej poddać i podjąć próbę wyjścia z nałogu

Gość gość
duzo kobiet ląduje w ośrodkach zamknietych np takich www.otu.pl i musze przyznac, ze chyba to pomaga... mojej znajomej pomoglo.

Gość gość
ja ma 21 i juz wiem ze jestem uzalezniona:( nie lecze tego... lecze kaca po wczorajszej imprezie

Gość gość
uzależnienie od alkoholu może każdego dopaść, niezależnie od płci, wieku, sytuacji materialnej, na szczęście można to skutecznie leczyć, dobre terapie przeprowadzają np. w http://www.alkater.pl/

Gość gość
Z uzależnieniem ciężko jest wygrać samemu dlatego warto zwrócić się do specjalisty o pomoc. W Warszawie jest dobry psycholog który prowadzi terapie uzależnień http://pomoc-psychologiczna.com.pl/uzaleznienia/ według mnie to jest najlepsze rozwiązanie, lepiej podzielić się z kimś swoim problemem, będzie nam lżej.

Gość ranking
Niezależnie od płci, wieku, ani innych zależności - uzależnić się może tak naprawdę każdy. Najlepszą opcją dla alkoholika jest udział w terapii zamkniętej, a więc kilkutygodniowe odseparowanie jej od środowiska w jakim obraca się na co dzień. Nie zawsze jednak wiadomo, który ośrodek oferuje najlepszą formę pomocy, która spełni nasze oczekiwania. Ranking Ośrodków Terapii (osrodkiterapii.pl) powstał po to, aby można było się zapoznać z ofertami ośrodków z różnych regionów kraju oraz opiniami pacjentów, którzy się w nich leczyli.