Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl_UK

Przerwany kondom?

Polecane posty

Gość Girl_UK

Kochalam sie z moim chlopakiem jakies 3 godziny temu. Uzywalismy prezerwatywy i jak doszedl to zaraz po 5 sekunach wylal swojego penisa z mojej pochwy od tylu. I dotknal swoim penisem lozka i na lozku byly 2 kropelki spermy. Jak to mozliwe???? Czy moglo to byc mozliwe ze kondom sie przerwal? Moj partner powiedzial ze to byl moj sok :D ale jak to jest mozliwe ze to byl moj sok jak ja nie mam bialego soku a zreszta nie wiem lol. Teraz jestem zalamana ze jestem w ciazy, ale nigdy mi sie to nie przytrafilo bo uzywalismy DUREX a DUREX jest najlepszy to nie sadze ze by sie przerwalo... Sama nie wiem ... :/ A jeszcze jedno jutro mam kupic test ciazowy omg to po ilu godzinach test zadziala? Kiedy powinnam go zrobic? Odrazu po kupieniu czy po 24 godzinach? :/

Gość dfdvfdbvgfbgfbfs
opowiedz to staraczkom, niech się uczą jak sie robi dzieci :P

Gość hmm goagaweg
lepiej pobiegniej do lekarza po recepte na tabsy 48godzin..... Escapelle czy jakos tak 🖐️

Gość Girl_UK
TEz mi odpowiedz :/// lol

Gość Hula hopka
Mialas dni płodne?

Gość Girl_UK
Raczej tak. Ale myslisz zee condom sie przerwal? Bo ja nie sadza though moj chlopak twierdzi ze to bbyl moj sok lol. Sama nie wiemm. Niby czemu by sie miala prezerwatywy peknac? Normalnie sie kochalismy od tylu szybko i fajnie i zawsze tak samo i nigdy sie nie przerwala i to byl durex. To czemu miala by sie teraz przerwac a moze jednak sie nie przerwala. Bloody hell nie moge uwierzyc ze sie to stalo a moze nie stalo lol :D :(

zebys uwazala na lekcjach biologi to bys teraz sie nei stresowala i nie robila na zmywaku w uk wiem, ze sama nie dojdziesz do odpowiedzi na swoje pytania i nikt na forum tez ci nie pomoze poniewaz jest tu wiecej nastolatkow myslacych, ze mozna zajsc wciaze podczas robienia loda a wiec byl to prawdopodobnie twoj sok, ktory przybiera bialy kolor w pewnym okresie cyklu, po drugie jesli masz taka niejasna sytuacje to uzyj mozgu i sprawdz czy kondom nie jest dziurawy - nalej do niego wody i sprawdz czy nie cieknie, a po trzecie i najwazniejsze, nie bierz sie za rzeczy o kotrych nie masz zielonego pojecia

Gość Girl_UK
I potem jeszcze raz sie kochalismy i jak dotknelam prezerwatywe to nie bylo na niej na zewnatrz jego ani mojego soczku.Sposcil sie do gumki a spermy bylo odrobinke bo wtedy za pierwszym razem mial duzo spermy w srodku i wtedy chyba mialam oegazm i moze to byl moj soczek na tej gumce na zewtatz co dotknal i i zobaczyl soczek na niej bo jak sie kochalismy za drugim razem nie doszlam tak sadze . A zreszta nie pamietam :D

Gość Girl_UK
Anal co ty wogole pierdzielisz . Nie zapierdzielam na zmywaku balwanie. Studiuje jakbys chcial wiedziec. w przeciwienstwie do innych. I na dodatek kurde chcialam nalac wodu do gumki ale chlopak wyrzycil kondoma do smieci i potem oproznil kosz i nie bylo jak wiec shut the fuck up u cunt.. Mysliszz ze kazde polki to debilki? Sorry lol nie jestem polka w calosc though i nie jestem debilko jak wiekszsc polakow w anglii lol.

Gość ty chyba musisz byc strasznie
mloda jeszcze :O

Gość Girl_UK
Anal what the fuck z toba lol. Nie bylam w polsce wyjechalam jak bylam mala i nie bylo tego na mojej bilogi o preerwatywach. A na dodatek nie zapierdalam na zmywako studiuje w przeciwienstwie do innych. I chcialam wlac wode do condoma ale chlopak wyrzucil do kosza i potem oproznil kosz i nic. Co ty myslisz ze kaze polki sa glupie lol?. Wiekszosc jelopow polakow do uk przyjedza ale ja do nich nie naleze lol. I nie jestem nastolatko. Cunt !

Gość jestes jestes zalosna
marzycielko o UK 🖐️

Gość Girl_UK
Lol niby czemu? Ja tylko strasznie chisteryzuje to jest moj problem . Na temat ciazy O matko boska ... nie mozecie napisac mi odpowiedzi tylko jakies pierdoly co mi sie nie przydadza? Zawsze bla bla i nie do tematu. zadalam pytanie i chce ODPOWIEDZ!!!!!! Nie durne komentarze!

Gość Girl_UK
Zalosna what the fuck? Marzycielko o UK . Lol kurde jestemw fucking uk od paru lat i jaki jest twpj problem. Boze z polakami nie da sie gadac. Sama sam jestes zalosny zalosna. Co ja ci zrobialam ze mowisz ze jestem zalosna. Nawet mnnie nie zznasz to FUCK OFF polish cunt

Gość Girl_UK
Zalosna? Ja ja pierdyle studjuje fotografie i jakis ppolski matol mi mowi ze jestem zalosna. studiuje mam swoje pasje wychodze za maz umiem mowic po angielsku chodze do collegu i mowi mi ze jestem zalosna. Boze o co ci wogle chdzi nawet mnie nie znasz to czemu oceniasz. polish twat! Boze jak ja sie cieszze ze nie miszkam w tej durnej polsce z tymi polskimii pustymi jelopskimi matolami..Bez wyksztalcennia po zawodowce wiekszosc .Boze nawet nie mozna pytanie za dac bo zaraz wyzywaja od zalosnych. Wiadomo polacy. Kazdy taki sam oszust klamca I CHAM!!!!

noooo... żeby studentka pytała, czy tuż po stosunku można robić test... w UK dalej panuje pogląd że najlepiej kochać się na książce telefonicznej? zacofanie, że wstyd normalnie:/

ale glupia jestes, ukgirl, mowisz, ze chcesz dostac odpowiedz a nie widzisz, ze juz ja dostalas, studiujesz fotografie, haha, wez sie za cos powaznego, ja np mam skonczona inzynierie, to jest kierunek a nie popierdolka jak fotografia czy socjologia, zreszta widac po tym co i jak piszesz, ze te studia ani troche cie nie nauczyly myslenia