Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana szczesciara

Wymarzony prezent dla faceta

Polecane posty

Hej Niedługo mój ukochany mężczyzna będzie obchodził urodziny:)Przypadają na weekend więc jak coś mam dwa dni do wykorzystania. Z jednej strony myślę o jakimś romantycznym,gorącym weekendzie w hotelu,poza miastem,z drugiej strony chciałabym spełnic jakies jego szalone marzenie...ale sama nie wiem..na skok ze spadochronem mnie nie stac- 1000zł to dla mnie zbyt wiele,moze z 300by sie znalazło:(Co proponujecie?O czym marza faceci??..Naprawde chce zeby te urodziny zapamietal do końca zycia!!!:)

Gość jakby gruba baba
zalezy kim jest, co robi, czym sie interesuje... ja z moim facetem bede w lutym obchodzic po raz czwarty jego urodziny oto prezenty: 1) Mt Blanc (pioro, nie szczyt ;)) 2) zestaw clubs'ow do golfa 3) Iphone 4)dwa dni w Londynie podczas ktorych bedzie partycypowal w nagrywaniu jego ulubionego TV show

Gość obciągnij mu
proste i bez zbędnych wydatków:P

Gość nic nie wiem o kobietach
Zaangażuj go do podrywaczy :classic_cool: , co jak co to będzie pamiętał do końca życia.

jasne...rewelacyjne porady,dzieki Szkoda,ze mialam nadzieje na bardziej zyciowe ale czego moglam sie spodziewac wklejajac posta po 24.....

Prawda jest wiadoma , to ty znasz swojego faceta najlepiej , a pisząc tu ogólniki niczego nam nie dajesz na zachętę . To że każdy facet lubi seks to nie nowość , dając mu "dupy" nie wykażesz się niczym . Co facet chciałby dostać , otóż facetom to obojętne może być to drobiazg , tylko nie ramki inne bzdety , naprawdę facet mając zdjęcie dziewczyny w portfelu nie koniecznie chce mieć je nad łóżkiem i w pracy ;). Mnie zadowoliłaby płyta CD (18-40zł) lub DVD klasyka (25-40zł) . Jestem łasuchem więc wystarczyło by własnoręcznie upieczone ciasto lub przyjemna kolacja we dwoje

stuknie mu 26.Rewelacyjnie gotuje i pieke,wiec ciasto bedzie:) zaesze jest.O seks tez mi nei chodzi:)chcialabym...sama nie wiem...posdarowac mu jakis odjechany prezent,nie wiem,mozliwosc przezycia czegos niezwyklego-nie striptiz zakonczony nieziemskim seksem:P tylko cos jak np ten skok ze spadochronem...jest cos takiego o czym marza wszyscy faceci?skok na bungee?jakis kurs?karnet na bilard?kurcze:(

Gość facetstamtaddd
jak juz ci ktos napisal marzymy o jedrnej 18 stce

eheee.. jestem niewiele strasza wiec nie sadze zeby jemu taki prezenty przypadl do gustu.POzatym trenujac 5dni w tyg mam naprawde niezle cialo.Ktos w koncu wypowie sie powaznie?

Gość sdsdfsdfsdfsdf
ale o to chodzi ze kot przy jednej dziurze zdechnie i cos nowego jest na pewno lepsze naprawde ewentualnie mozesz sie do nich przyłączyć to bedzie dopiero prezent

Ja się wypowiedziałem poważnie , ładnie to tak traktować mnie jak gówno ? Poważnie mówię facetom nie zależy na prezentach od kobiet ,wszystko co cenne kupi sobie sam i nie stać Cie na takie rzeczy , możesz mu kupić czapkę i szalik na zimę bo pewnie ma starą Ja np myślę o zakupie porsche 911 to koszt do 50 000zł i sądzę że byłbym zadowolony i co kupisz mu taki prezent ?

Tobie nie:D Ciebie nie kocham:D

z nim tez nie bo jemu sie takie nie podoba:P

Gość dfssdfsfsdfs
raqcja racja dwie lalki w jednym wyrku to jest dopiero oryginalny prezent

czytaj ze zrozumieniem , napisałem czy kupisz MU taki prezent. Nie stać Cie na nic z jego marzeń , jak chcesz to kupuj drogie rzeczy ale nie zrobi na nim to żadnego wrażenia :)

skoro jest między wami 5-7 lat różnicy to on widział więcej niż Ty i to znacznie więc niczym go też nie zaskoczysz :)

Ja tez wychodze z zalozenia, ze wystarczy drobiazg. Naprawde nic kosztownego i nadzwyczajnego.. Jesli facet o czyms marzy i czegos chce i miesci sie to w granicach 300zł to sam sobie pojdzie i to kupi.. Ja tak samo, jesli mi na czyms bardzo zalezy to ide i to kupije. A z prezentu uciesze sie symbolicznego, liczy sie pamiec.. juz ostatecznie jesli ktos by sie uparl na drogi prezent, to wolalabym zeby sie mnie zapytal niz szykowal niespodzianke.. i duzo kasy wydawal na cos co mnie odrzuci, a nie sie spodoba.

Gość Kazub
odwiedź stronę www.Toys4Boys

mojemu w 2010 stuknie 30 i wymyliłam mu juz co dam lustrzanke Sony i wyjazd na 3 dni z kolegami do coffee shopu

Gość zakochana_aa
Ja mojemu misiakowi pod choinkę wręczyłam bon uprawniający go do skorzystania z salonu tylko dla mężczyzn MEN - hihih ale miał minę jak otworzył kopertę :D - bezcenne! teraz czekam na efekty

Gość uppppppppppppppppppppp
misiakowi... buahaha!

Gość gość
Mi by wystarczył obciąg z połykiem.. W duppie mam inne prezenty .. Prezentami jarają się dzieci , a nie faceci w moim wieku

Gość gość
Fajnym prezentem dla mężczyzny a zwłaszcza dla fana fotografii i nowinek technologicznych jest mały, poręczny dron do robienia zdjęć. Tutaj link: http://allegro.pl/dron-hit-selfie-dron-mini-dron-do-zdjec-prezent-i6661251927.html Ja kupiłam swojemu partnerowi na urodziny i był zachwycony! Teraz zabiera go na każde wakacje i mamy wspólne niesamowite zdjęcia! :) Myślę, że każdemu mężczyźnie się spodoba :) polecam!

Gość pawel325234
Pamiętaj, że każdy facet jest inny - nie ma uniwersalnego wymarzonego prezentu :) Jeden ucieszy się z nowego multitoola a drugi z nowego samochodu. Moim zdaniem dość ciekawą propozycją może być dron. Tutaj masz ciekawy artykuł na ten temat: http://datacentermanager.pl/dron-na-prezent/

Gość gość
Dron kupowałem w prezencie na komunię i z tego co wiem chłopak jest happy i bawi się zabawką do dziś. Ten co ja znalazłem kosztował coś koło 200 zł, na overmax.eu zamawiałem, parę osób mi tę markę polecało. Nie handlują chińszczyzną, z tego co wiem to w ogóle siedzibę mają w Polsce.