Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaa25

Sasiadowi zamarazł pies w budzie

Polecane posty

Gość załamanaaaa25

A wiec woła mnie sasiad przed chwila aby mu pozyczył siekiere bo musi rozwalic bude i wyciagnac zamarznietego psa z budy:( nie , nie pomogłam mu:( A słyszałam jak jeczał kilka dni już, chyba mu zimno było:( a u nas w górach -18 stopni

Gość nnnnnnnnnnnn
to zart ?

jego do budy na łańcuch przywiązać :O czy ludzie są tak głupi, że nie potrafią zająć się psem :O ?

Gość sama jestes glupia jak but
z wsia jestem zwiazana od urodzenia. Co jeden mieszkaniec trzyma psa przy budzie. W zyciu zaden nie zamarzl - wystarczy ocieplic bude sianem, a zimy dawniej byly sto razy gorsze niz teraz. No ale co tu tlumaczyc miastowym ... ubieraja pieski w jakies ubranka i wyprowadzaja pieski na rekach co by im lapki nie pomarzly ;/ I pozniej dziwic sie, ze pise bez czlowieka staje sie takim "inwalida".

taa bo lepiej na łańcuch, poza budą i podwórkiem pies świata nie widział :O

Psy raczej z zimna nie zamarzają chyba że jakieś yorki Ja mieszkam na wsi i mój pies nawet jak jest -20 to nie chce spać na korytarzu tylko piszczy pod drzwiami bo chce na dwór, więc tamten musiał zdechnąć z jakieś innej przyczyny i dopiero później zamarznąć

Gość załamanaaaa25
no ale zamarzł!!!! nie był juz młody po drugie niedozywiony i zaniedbany:(

Gość psiara801
załamanaaaa to co wczesniej tego nie widziałaś!!!!! Możesz czuć sie winna że pies zamarzł skoro wcześniej nie zrobiłaś nic żeby pies miał sie lepiej. Z taką sprawą jak zaniedbanie psa wystarczy zadzwonić na policje. Udusić takich ludzi. I Zadne tłumaczenie że na wsi pies ma być przy budzie!!!! Też mieszkam na wsi i dwa psy mam w domu na kanapie!!!Zacofańce!!!

Gość załamanaaaa25
psiara ?/ jaka moja wina?? stuknij sie w łeb , to nie mój pies , mam to gdzies

Gość psiara801
No tak teraz pies a za chwilę człowiek bedzie jęczał u sąsiada i też nie zwrócisz na to uwagi. Niestety taka prawda. Głupia polska mentalność. Skoro słyszałaś ze pies piszczy to trzeba było coś zrobić a nie po fakcie wielce przezywać. Patrząc na czyjąś krzywde nie zwracając uwagi na to decydujesz o czyimś losie...niestety...i teraz może ty sie stuknij w łeb co zrobiłaś...

Gość fghklo
Zgadzam sie z psiarą, skoro słyszałaś, że od kilku dni piszczy to czemu nie zareagowałaś??????? Teraz robisz z siebie wielką miłośniczkę zwierząt. To właśnie jest nasza polska mentalność, wszyscy mądrzy ale już po fakcie.

Gość załamanaaaa25
ja tez bardzo lubie psy szcególnie w sosie słodko-kwasnym

Gość Daisssy85
Ja tez mam dwa psy w budzie, ale codzień ide z nimi na spacer do lasu. Budy są drewniane i ocieplone dodatkowo styropianem, szczelne więc i jest dużo siana. Więc jest tam ciepło. Jednak gdy temperatura spada poniżej -15st to biore je do domu:)

Gość Pawwwliczka_Pl
Prowokacja

Gość załamanaaaa25
WSZAK TO TYLKO PIES HMMM GŁUPIO TEMAT, NIC SIE NIE STAŁO:)