Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacjaaa wugilijjnaaa

Wigilia u przyszlych tesciow.

Polecane posty

Gość kolacjaaa wugilijjnaaa

Mam zaproszenie na wigilie do rodzicow mojego chlopaka.Wiem ze jest u nich zwyczaj ze nie robia sobie dorosli prezentow tylko prezenty dla dzieci.Mam ogromnego stresa przed ta kolacja. Pomyslalam ze moze kupic jakas drobnostke jego rodzica.Juz sama niewiem.Moze ktos mi doradzi.

nie potrzebnie.Skoro Cie zaprosili to powinni zrobic wszystko bys sie dobrze czula podczas kolacji.Wydaje mi sie, ze przyniesienie jakies fajnej bombonierki -mam na mysli slodycze ,bedzie w sam raz.Tym bardziej, ze sa tam dzieci.Tylko proponuje bez alkoholu w slodyczach.I pieknie przewiazana kokarda.Elegancko i nie zobowiazujaco.

Gość bebebebebebebe
nie wyobrażam sobie iść na wigilię do rodziców chłopaka :O fuj :O co innego z mężem, ale z chłopakiem... czułabym się tam obco:O Chyba, ze Ty masz takie szczęście, że są zajebisci :P ale i tak pomimo tego święta w e własnym domu są najlepsze:D

Gość sianasianasiana
Elena ma rację. Mozesz kupić dzieciom coś słodkiego. jak Chcesz zrobić też prezent rodzicom chłopaka to moze upiecz struclę z makiem (o ile potrafisz) albo tez weź im coś slodkiego. ew kup taki kwiatek- gwiazdę betlejemską. Myślę, ze jak coś przyniesiesz, tzn. nie pódziesz z pustymi rekami, to będzie dobrze o Tobie świadczyło;)