Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nei wiem co ze mna nie tak

seks nie jest dla mnie ajwazniejszy ale jak wyczuje

Polecane posty

Gość ja nei wiem co ze mna nie tak

ze acet jest nieobcykany w te klocki i nie wie jak sie do tego zabrac...szybko mu opadnie albo jakos tak mi nie lezy w lozku jets amalod ooiminujacy pewnys iebie zdecydowany to wtedy nie odczuwam przyjemnosci a jak nie ma podniecienia to mysle zeby szybko skonczył jak mysle zeby szkobko skocznycł i nie daje mi to przyjemmnosci czuje obrzydzenie do siebie i do chlopaka i znim zrywam;O moglabym znim byc ale bez seksu wtedy...to bylo by ok..ale tak ze nie umie i nie sprawia mi przyjemnosci nie...To wtedy mi sie odechciewa...Nie cierpie n p prawików boja sie wlasnego cienia i mysla nad kazdym ruchem i wychodzi beznadziejnie

Gość mam bardzo podobnie
"to wtedy nie odczuwam przyjemnosci a jak nie ma podniecienia to mysle zeby szybko skonczył jak mysle zeby szkobko skocznycł i nie daje mi to przyjemmnosci czuje obrzydzenie do siebie i do chlopaka i znim zrywam;O" bo jak jest podniecenie człowiek ni emysli o tym co robi....a tak zaczyna sie zastanawiac mysli kiedy koniec i czuje wstręt

Gość zwowowany
to już tak z 10 musiałaś bzyknąć - "szacun", hehe

Gość agnieszka taka
Prawiczki to śmiecie a nie faceci. Powinno się ich gdzies w obozach pracy zamykać.

Gość bo prawdziwy facet musi miec
10 lasek zaliczonych

Gość Anna 26
Ja prawiczka nie potrafilabym nawet dotknąć, sama myśl o takiej łajzie mnie obrzydza.

Gość takie prawiczkie tez was
maja w tylku puszczalskie lafiryndy