Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejkkjdhedhjdjklkdd

eh..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ejkkjdhedhjdjklkdd

opisze szybko swoj problem bo ja juz zrezygnowalam z zamartwiania sie i nie mm sily dluzej o nim ani myslec ani pisac. Wiec biore tabletki antykoncepcyjne ostatnio mialam ta 7 dniowa przerwe gdzie dostalam normalny okres po czym 8 dnia mialam wzic pierwsza tabletke z nowego opakowania niestety nie wzielam tej tabletki gdyz nie kupilam ich a ginekolog wyjechala. Kochalam sie z chlopkiem tego 8 dnia czyli piatek bez zadnego zabezpieczenia co prawda stosunek byl przerywany ale dla mnie to oznaka tylko i wylacznie mojej chwilowej gluopoty. Dalej nie mam tych tabletek bo dopiero w poniedzialek mam wizyte co najgorsze niemoge przyjac tabletki "po" bo dzis mi nikt jej nie wypisze a jutro mija 72 h czuje ze dzis mam owulacje z odstawienia choc moge sie mylic sama nie mam pojwcia o funkcjonowaniu cyklu w czasie nie przyjmowania kolejnych tabletek nie wiem na2wet jak sie pocieszac ale nie ma tu nawet mowy o pocieszeniu w sumie tak chcialam sie tylko wygadac bo zle mi z tym samej jeszcze facet moj sie tylko na mnie wkurza... dzieki ze moglam to napisac

Gość ełgeniurz
wychodzi na to, ze twoj facet bzyka glupia pipe

Gość ejkkjdhedhjdjklkdd
przykro mi,może

Gość ełgeniurz
wiec najlepiej bedzie jak dla jego dobra odejdziesz

Gość ejkkjdhedhjdjklkdd
tak zrobie