Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmn

...

Polecane posty

Gość mmmn

nie wiem juz co mam robic,moj mąż jest uzalezniony od gier komputerowych..on twierdzi ze nie a ja to widze inaczej,wczoraj przyjechali znajomi a on cały czas musiał sledzic co sie dzieje od rana to samo,teraz dopiero dorwałam sie do komputera...jak mu pomoc wytlumaczyc ten problem??:(:(

Gość ełgeniurz
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Natalka a a aaaa
poslij mu linka to tego topiku na maila, to moze skontaktuje sie z tobą i pokorespondujecie, a my wam pomozemy , hehe!!!!

Gość mmmn
dla was to smieszne a dla mnie robi sie tragiczne;/

Gość no i co z tego ze lubi pograć
jesli ma osobowośc, która się latwo uzleznia, to lepiej aby byłuzalezniony od gier, niż od wódzi..., zabierzesz mu gry...to szybko sobie znajdzie nowy nałóg, który przeniesie go w świat wirtualny: wódzia, prochy....

Gość Natalka a a aaaa
moze go nudzisz i tyle, on gra, a ty kiblujesz na kafe

Gość mmmn
no ale chyba niedziela jest czasem kiedy mozna go spedzic razem a nie przed komputerem..nie wiem zreszta wy tylko umiecie po kims jechac,a ja tylko chciałam usłyszec kilka jakis porad;/

Gość ŻE TAK POWIEM ...
widziały gały co brały. A może tak go nudzisz, ze woli kompa.... Ja bym mu laske zrobiła jak siedzi przy kompie...i zobaczyła co zrobi. Jakby był zadowolonay to jest uzalezniony od gier, jak nie byłby zadowolony - znaczy Ty jesteś problemem.

Gość ghnjhkmesrewafesafgersg
sama siedzisz na kompie cały czas, nie zwalaj na niedziele, kretynko, odejdz od kompa i zrób mu loda!!!!

zrób mu loda! zrob mu loda!!! my tu poczekamy a ty wrocisz i powiesz jak było!!!!

Gość mmmn
a wasz swiat ogranicza sie do robienia loda?? napisałam ze usiadłam teraz..nie czytacie mnie w ogole..

Gość moj maz tez byl
uzalezniony od gier, chlop grubo ponad 30 :-0 juz nie jest moim mezem :D

a nie wiesz , ze czas ucieka, a ty zamaist zrobic loda i polepszyc swoje malzenstwo, caly czas siedzisz na kompie!!!

Gość mmmn
czyli chociaz Ty mnie mozesz zrozumiec..to ciezki temat,tak samo jak wyjasnic alkoholikowi problem..tak samo i w tym przypadku.. głupie gadanie on tylko cos sprawdzi i juz..i mija 4 godziny a on dalej siedzi i sprawdza;/

Gość moj maz tez byl
uzalezniony od gier, chlop grubo ponad 30 :-0 juz nie jest moim mezem :D

Gość moj maz tez byl
no moj tez tak sprawdzal przez kilka godzin. Wiem, ze to problem bo ja dostawalam juz szewskiej pasji jak go widzialam non stop przy kompie. Nawlaczane sto tysiecy stron z gierkami brrrr jak dobrze ze juz jestem od tego wolna! Niestety takiemu nie rpzetlumaczysz

Gość zrób mu wreszcie tego loda
popraw stosunki małzeńskie potem zrób mu obiad....rusz się, a nie siedź na kafe...tu nie polepszysz małżeństwa !!!

Gość mmmn
robie obiad,robie sniadanka kanapeczki do pracy kolacyjki przy swicach,upojne noce itd itd tylko ze wlasnie malo mam czasu miedzy jedna gra a druga nie rozumiecie tego ze to nie ja jestem winna tylko on jest uzalezniony???zupelnie jakbyscie mili klapki na oczach..nie wiem dlaczego jestescie tak ograniczeni

Gość odetnij kabel od internetu

Gość mmmn
i zalatwie sobie sama mega awanture ..to nie jest wyjscie..musze jakos w koncu z nim porozmawiac ale byloby lzej gdyby on widzial problem a dla niego wszystko jest ok..rece opadaja..teraz w zlosci poszedl spac..wstanie zje i znow komputer i tak kazda wolna chwila mozna sie wsiec..