Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnica nie daje rady

Pytanie do Panów. zazdrość o jego koleżankę

Polecane posty

Dzwoni do niego parę razy dziennie, zaprasza go na kręgle/drinka/na film. Mówi mu, że "jest przystojny/zabawny/inteligentny/inny niż jej koledzy". On mi o tym mówi, ale z pewnym zażenowaniem. mówi, że nie zastanawia się nad tym, że ona w żartach tak mówi, że go to nie interesuje, a z drugiej strony nie wiem jak jest naprawdę. pytanie do facetow czy jak podrywa was babka to wam się to podoba i lechta wam to wasze ego, czy jeżeli was dlugo podrywa a wasza laska ciągle ma o to pretensje czy na zlość jej nie umowilibyscie się z nią w tajemnicy? czy jak mowicie że was to nie interesuje, czy to prawda czy nie chcecie robic przykrości? nie daje już rady z moją zazdrością :(on też.

Porozmawiaj z tą dziewczyną, może delikatnie daj jej do zrozumienia, że przez to, co robi, naraża się na śmieszność. A jeśli delikatnie się nie da, to łopatologicznie. W żadnym wypadku nie daj jej do zrozumienia, że to rzutuje na Wasz związek. Jeśli ma ochotę na Twoje ciastko, lepiej stanowczo zatrzasnąć drzwi do tej cukierni. A z chłopakiem też warto porozmawiać. Powinien ciutkę przystopować pannę ;)

nie znam tej dziewczyny. to jego koleżanka ale znają się tak na "czesc", kiedys razem studiowali stad mają do siebie kontaklty. ta dziewczyna nie jest w naszym towarzystwie, nie znam jej. a facetowi ciągle sugeruje, ze ona mu sie pewnie podoba, ze jak chce niech z nią gdzies pojdzie :O jestem tak zazdrosna że nie wiem jak już to ukrywać :(

:(

Gość Kobieto nie daj się
Wystarczą proste słowa! Opcja nr 1: Wybieraj,albo ja albo znajomość z nią Opcja nr 2: Chcesz się z nią spotykać to tylko w Twojej obecności,a d tego ma jej powiedzieć,że koniec telefonów,smsów i takich tam,chyba,że w sprawach bardzo ważnych. Opcja nr 3: Znajdź obie też takiego przyjaciela z którym non stop będziesz rozmawiać przez telefon,smsować i niech poczuje jak to smakuje a kiedy będzie miał wąty to wystarczy powiedzieć"zerwiesz kontakty z nią to ja nim też"

nie wiem czy mogę teraz stawiać takie warunki. jesteśmy ze sobą dopiero 4 tygodnie :( a ja już jestem taka zazdrosna :(