Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

Błagam !!! pomóżcie!!!!!

Polecane posty

poszukuje wierszyka ROK temu dostalam go na swieta... i nie moge go znalezc mniej wiecej bylo w nim cos takiego 'Jak moglas mi to zrobic jak moglas mnie oklamac.. nie spodziewalam sie tego po tobie nigdy ci nie wybacze a na koncu Swięty Mikolaj nie istnieje' hehe chcialam powkrecac pare osob ale nie pamietam tego wierszyka moze wy go znacie albo wiecie gdzie go znalezc?

Gość może a możeee
o ten wiersz Ci chodzi? "Wiem, że będzie Ci ciężko, ale wierz mi, że i mnie jest ciężko... Piszę to bo ktoś Ci to musi napisać: ŚWIĘTY MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE!!!" ?

Gość może a możeee
A może ten: "Właśnie się czegoś dowiedziałam. Wiesz na jaką głupia wyszłam przez ciebie? Nie wiedziałam, że jesteś taki. Myślałam, że można ci ufać, wszystko powiedzieć! Wiesz jak mnie to boli?! Nie chcę cię już widzieć i nie pisz do mnie! Co myślisz, że kim ty jesteś? bardzo mnie rozczarowałeś. Mogłeś mi od razu powiedzieć, że Mikołaj nie istnieje." ?

Gość taaaaaka jedna
asiiiiiiiik, ja napisalam takiego smsa mojemu obecncemu wtedy facetowi, tylko że to było Prima Aprilis i tam na końcu napisałam, że z nim zrywam;)) jak się obraził, jak mnie zwyzywał...o Matko Droga;))

Gość może a możeee
hah, niezły pomysł

Gość asiiiiiiiiik
taaaaka jedna...ja tego wysłałam facetowi z którym byłam na mikołaja.Koniec napisalam wielkimi literami a ten gamoń i tak nie załapał o co chodzi.Zaczął mi słąć rozpaczliwe sms-y żebym tego nie robiła itd.A ja tłumaczyłam jak krowie na granicy o co chodzi a ten ni w ząb nie pojmował i dalej pisał swoje.Dopiero po trzech dniach napisał że mnie przeprasza bo w końcu zrozumiał co napisałam.Już z nim nie jestem.

Gość taaaaaka jedna
no jak napiszesz o mikołaju to nie;d;d ranyy, jak sobie przypomne, to aż mnie telepie;d obraził się;d po roku związku myślal że tak oo, nagle przez smsa zerwę;/ szkoda słów...

Gość może a możeee
faceci to jednak są mało kumaci ^^

Gość gość
Wiesz na jakiego głupka wyszłam przez Ciebie ?! Nie wiedziałam że taka jesteś. Myślałam że można Ci ufać, wszystko powiedzieć! Wiesz jak to boli ? Nie chcę Cie widzieć i nie pisz do mnie. Co sobie myślisz, że kim jesteś ? bardzo mnie rozczarowałaś Mogłaś od razu powiedzieć że święty mikołaj nie istnieje. Hahaha ;* wyślij to do 6 osób i zrób im kawal. Wesołych świąt hehe