Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no trzeba bylo myslec

ponioslo mnie i boje sie ze pomysli ze jestem szmata

Polecane posty

od lipca spotykam sie z facetem...widujemy sie praktycznie codzinnie ale od dopiero 2 miesiecy jestesmy para...ostatnio spedzilismy ze soba noc...jak przyszlo co do czego chyba ze stresu w ostatniej chwili ciagle mu opadal ...ja bylam strsznie nakrecona ..nawet nie weim jak to sie stalo..ale w pewnej chwili zrobilam mu laske...jezu jak z tego amkoku wyszlam jak mi glupio bylo...czy on mysli ze jestem dziwka;( ale mam wyrzuty sumienia.....musze z kims pogadac pomocy..

jezu jak mi moralnie glupio cuje sie jak jakis lachon naprawde ja nigdy po 2 miechach nic takiego nie odwalalam a teraz?

Gość przeciezzzzz
to nic takiego...spedzacie ze soba b.duzo czasu, na pewno miedzy wami iskrzy...wiec o co cho? ;)

Gość nie martw sie on sie zestresow
zestresowal NA PEWNO, ale to wcale nie znaczy, ze jestes kurwa... owszem, moze i 2 miesiace to szybko tak bez niczego, ale nie martw sie, moze sobie tak pomyslec, bo sama widzisz, co sie na kafe dzieje i jakie szmaty dzisiaj sie za zwiazki biora...... ale najwaniejsze, zebys go od gejow i impotentow nie wyzywala:D bo po 2-och miesiacach jak sie facet do baby nie dobiera, to pewnie jest z nim cos nie tak. poczytaj, co te jebane gowniary pisza na kafeterii... one sie na pewno znaja na zwiazkach i niszcza tych fajnych, normalnych facetow. bo po 2-3 miesiacach nie chce jej rznac na wszystkie sposoby... pewnie i chce, ale ziwazek sie tworzy od wiezi emocjonalnej, a nie od lozka. sa jeszcze fajni faceci na swiecie, ale te 20-tki i im podobne tylko ruchac sie chca.....

Gość blagam pomocyyyyyyyyyyyy
kurde ale mi glupio 2 miechy i mu laske robic;(

dziewczyno, on nie był tobą zainteresowany i miał problemy sam ze sobą. bo normalnemu młodemu chłopakowi jak opada, to znaczy, że jest gejem, owszem jak wyposzczony, to może być przedwczesny, ale miękka faja....

Gość bmblondyn mam nadzieje ze
zartowales. bo jak nie - to jestes idiota:D kretynem i gowno wiesz:D

Gość sziszaaaa
ja nie robilam zadnemu facetowi laski ale o mnie tez ludzie niektorzy ci co mnie nie znaja mysla tak. bo nieraz na melanzu calowanie i taki tam. a jeszcze mysla ze jestem strasznym zulem ale spoko nie przejmuj sie tym on na pewno tak nie pomyslal bo niby dlaczego. tak mogla by pomyslec jakas zazdrosna laska a nie on

Gość ines88
nie przejmuj się tak. Dla mnie zrobienie komuś laski jest mniej poważne niż klasyczny seks. W końcu robiąc laskę sprawiasz mu przyjemność, ale nie oddajesz mu siebie, swojej intymności, swojego ciała. A co do tego, że Wam nie wyszło też się nie przejmuj. Kiedyś na pewno przeżyjecie świetny seks. Tak czasem jest- to może przez stres, przepracowanie, alergię na lateks (przy użyciu prezerwatyw) i milion innych rzeczy. Po za tym ważny jest komfort psychiczny np zabezpieczenie przed ciążą. Wiem bo kochałam się w życiu z dwoma facetami i obaj na początku mieli problemy -jednemu klapł, drugi miał za wczesny wytrysk- a potem było bosko, jak już się wyluzowali.

Nie jesteś szmatą, nie jesteś nikim złym. To była namiętność, podniecenie i pożądanie i nie trzeba z tego się spowiadać ani katować swojego sumienia czymś tak NIE NADZWYCZAJNYM. Głowa do góry, czerp przyjemność z seksu zamiast budować samej sobie w nim mury. Wielu być może obruszy się na ciebie i źle pomyśli ale wiedz że takie myślenie to kłamliwa "dulszczyzna" bo większość to robi i tego pragnie ale gdy przychodzi o tym mówić grają świętoszkowatych "cnotliwców".

No ale ja w życiu nie miałam w ręce penisa. To przecież jest dużo gorsze, niż leżeć i pozwolić na seks, to podczas laseczki to ja jestem aktywna. Boże, jak mi teraz wstyd. :(

Gość do ines88
wlasnie jest bardziej intymne