Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ot ..co.....

chce kupic telewizor lcd, prosze o pomoc bo za badzo sie nie znam

Polecane posty

Gość .....ot ..co.....

chce kupic telewizor i zaintrygowala mnie jedna funkcja. a mianowicie pan w sklepie powiedzial mi, ze w jednym telewizorze jest funkcja ogladania filmow w formacie chyba divx czyli bede mogla z zalozmy pendrive'a wrzucac filmy na telewizor i je normalnie ogladac? a jak z napisami? one tez wchodza? za min te funkcje zaplacilabym 200zl wiecej, wiec musze wiedziec co i jak.

Gość blokers i ławkers.
A nie lepiej kupić DVD co ma takie funkcje ?

Gość hicipi
nie masz google pedale

Gość .....ot ..co.....
dvd juz mam i nie chce go zmieniac. teraz kupuje telewizor i jezeli moglabym ogladac filmy sciagniete z netu to chcetnie bym dorzucila za to 200 zl

Gość .....ot ..co.....
widze ze hmm naszych forumowych facecikow interesuja bardziej babskie sprawy niz technika :O :(

Gość dvd się zepsuje
a taka funkcja w TV jest mało potrzebna , nowe DVD typu EMPEROR czy inne cudo z supermarketu to 100-140zł również markowe powinny to czytać. Osobiście patrzyłbym na jakość obrazu w TV a nie na takie śmieszne funkcje , ważne jak działa z kiepskim obrazem bo filmy z NETU jak i z TV cyfrowej są często w jakości średniej czyli ciut gorszej od DVD .

Gość dvd się zepsuje
A Twój facet to niby na czym się zna, że nie jest Ci w stanie pomóc ?

Gość .....ot ..co.....
gdybym miala faceta to nie pytalabym sie na forum! dwa telewizory, ktore mam na oku maja takie same parametry jesli chodzi o jakosc obrazu itp. tylko ze w tym drozszym o 200zl jest mozliwosc min. wlasnie odtwarzania filmow w formacie divx i podlaczenia laptopa do niego. mam dosc duzo filmow sciagnietych z netu i zastanawiam sie, czy telewizor bedzie odtwarzal tez napisy

Gość to powiem Ci kochana
że każdy TV LCD ma wejscie komputerowe , nawet mają je plazmy , jeśli nie w formie D SUB 15 (takie niebieskie gniazdko z 15 dziurkami) to za pomocą DVI lub DVI-> HDMI . Ja uważam że to zbędny bajer, może ten TV ma coś innego ciekawego , bo sama opcja odtwarzania z USB szału nie robi najepiej sprawdzić opinie w internecie i podręcznik bo są tam wszystkie funkcje i złącza .

Gość forumowiczka87
przy wyborze tv kieruj sie tez wejściami do niego,zalezy co chcesz podłaczyc ,niektóre maja tylko jedno wejscie ,wybieraj te z wieksza iloscia ,zebys mogla podłaczyc kamere,zestaw kina itd

Gość to powiem Ci kochana
DO TV wystarczą trzy wejścia [Blu Ray] najlepiej przez HDMI . czyli 3 hdmi i ew jedno euro .

Gość .....ot ..co.....
telewizor drozszy o 200 zl ma wiecej wejsc wiec na niego sie zdecyduje. w koncu i tak zaplace za niego kupe kasy wiec 200zl w ta lub w tamta duzej roznicy nie zrobi.