Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxyyyzzz

Czy pisać ze swoja była?

Polecane posty

Gość xxxyyyzzz

Bylem z dziewczyna 2 lata. Przeszlo miesiac temu rozstalismy sie. Powod: duszenie sie w zwiazku i brak porozumienia. . Kochamy sie intensywnie nadal lecz potrzebujemy czasu, do czego doszlismy. . Dodam ze ona zerwala. Teraz po tym okresie czasu kiedy duzo tesknilem i chcialem zebyśmy sprobowali na nowo, oduscilem nieco. Mimo tego ze sie rozstalismy najdluzej ile moglismy bez siebie wytrzymac to 2-3 dni (w sensie sms czy telefon) Przez ten czas kady z nas i ja i ona mielismy rozne mysli. Jednak jakis czas temu z jej strony pojawila sie inicjatywa w sms (wiem ze to tylko sms ale jednak) iż tereaz nie jest gotowa, ale chcialaby nabrac sil zeby spojrzec na nasz zwiazek na nowo i sprobowac. Musze dodac ze mowila to z pewnym przekonaniem. Ja oczywiscie nie napalam sie na kazde jej slowo jednak co robic - to co pisze odzialywuje na moje myslenie. Do czego zmierzam, nie wiem czy dobrze robie że piszę z nią. Może lepiej dla tego by odzyskac zwiazek byloby nie pisac w ogole? Bo nie wiem jak mam myslec o sms w ktorych pisze mi ze teksni, mysli o naszych wspolnych chciwlach. . Dodam tylko że zaczela tak intensywniej pisac po powrocie ze studiow tereaz na swieta. (jak sama mowila ze to bedzie czas zeby na spokojnie przemyslec wszytsko) Bedac na studiach w wielkim miescie jakim jest wroclaw, miala tak zajety czas ze zadko sie czasem odzywala. A kiedy ja nawiazywalem z nia kontakt udawala że równie dobrze mogłaby w ogole zemna nie gadac ze jest to jej jedno.. NIe chce byc nabity w butelke przez jej gre. Przez te dwa lata poznalem ja i wiem ze jest dobra dziewczyna, ale no wlasnie DZIEWCZYNA. A kobieta zmienna jest. . Mamy po 21 lat

Gość xxxyyyzzz
bardzo rozbudowana wypowiedz :]