Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam Jerzy Czartoryski

Dziewczyny, naprawde chcecie, zeby odwrocic wzrok od waszych tylkow i zaczac

Polecane posty

interesowac sie wasza dusza? Sytuacja sprzed paru dni: dziewczyna mocno pomalowana, prowokujaco ubrana (a wlasciwie rozebrana) mruzaca oczy jak drapiezny kot, odslonieta koronka stanika, sutki na granicy widocznosci, jedzaca czekoladki tak, by usta przybieraly forme serduszka, typowa kusicielka - dupodajka, nagle wyskakuje z tekstem, ze chcialaby, aby mezczyzni przestali interesowac sie tylko jej cyckami i docenili jej charakter, umysl, dowcip itp. A wymiana zdan z ta chodzaca inteligencja wygladala tak: ja cos opowiadam, zaczynam temat, chce zeby cos powiedziala jej jedyna kwestia: hahaha/naprawde?? (tutaj trzeba zaznaczyc, ze robi wyjatkowo tepa mine)/ o jejku/nie! ale serio??? - i nachyla sie tak, zebym mial doskonaly wglad w jej biust potem, zebym mial szanse zauwazyc ten jej cudowny charakter, lapie mnie za krocze i wpycha mi jezyk do gardla Sytuacja sprzed kilku miesiecy: dziewczyna o 180 stopni inna, srednio ładna, średnio zgrabna, moze nawet lekko niezadbana, zali sie, ze faceci leca tylko na gole tylki, ze charakter, umysl, poczucie humoru dziewczyny ich w ogole nie obchodzi ---> musze sie klepac po policzkach, zeby nie zasnac przy tej 'inteligentnej, zabawnej tylko nie docenianej, bo szanujacej sie dziewczynie' naprawde, dajcie nam to, co w was najlepsze i dwie strony beda zadowolone:O

Gość flortgrhdgah
bo wy sami kurwa nie wieta co chceta..zal panowie zal... i tak zle i tak...

Gość
morał taki, że interesujecie się wnętrzem tylko wówczas, gdy opakowanie jest ładne, czyż nie? :o

Gość
Piszesz tak jakby tylko te dwa typy kobiet były...

Gość rzecz względna
jeśli twój wzrok cały czas spoczywa na moim tyłku, to ja już od ciebie nic nie chcę nie przeszkadzaj sobie, dla własnego spokoju nie zakładaj nawet, że mogę posiadać duszę

Gość ej Adam a o czym ty gadałeś
z tą pierwszą laską, chcąc przemówić do jej dusza? I o czym gadała ta druga, że jej dusza tak Cię znużyła? Umieram z ciekawości.

już autorze nie udawaj takie pseudointeligentna co? :o pewnie te laski Ci się żalą i mówią takie rzeczy bo jedyne do czego mogą się z Tobą dopuścić to rozmowa :o nawet nie flirt..

flortg my nie wiemy? my? a która plec ubiera sie jak na dziwke przystalo, a potem rozpacza, ze chcemy z nimi tylko isc do łóżka? wiekszosc facetow poszukuje dziewczyny łaczacej urode z madroscia, ale jesli wystepuje cecha tylko pierwsza, to nie bedziemy przeciez wyganiac:D nieznana dokladnie tak ej adam oj, biedulka nie wie na jakie tematy mozna prowadzic rozmowe. łacze sie z toba w cierpieniu❤️ kupetka ? słucham?:D

Gość gergerger
bo kazda mysli ze jej jedynym problemem jest uroda i ze niby kazda jest super bystra i oczytana a tak na prawde to malo ktora

gerger - nie, duzo jest kobiet bystrych i oczytanych. ale wiekszosc z nich jest przy tym nieciekawa zewnetrznie, a wlasnie zlotym srodkiem jest piekno cielesne i duchowe:)