Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA9876

PODOBAJĄ SIĘ WAM TE OFICERKI?

Polecane posty

Gość ONA9876

http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaPro.php?aucId=307841&id=c3dddf57c57b869a.html Zamowiłam sobie takie na allegro,nigdy wczesniej nie kupowałam butów przez internet.Ciekawe czy będą takie jak na zdjeciu.Mam tez inne pytanie.Płacic je bede przy odbiorze,czy moge otworzyc paczkę w obecnosci kuriera i w razie gdyby buty okazały się szajskie(tzn.nie tak dobre jakosciowo jak na zjdeciu) moge odmowic zapłaty i przyjecia paczaki?

Gość
niezbyt mi się podobają, chociaż oficerki to mój ulubiony typ butów, strasznie proste w swojej formie... poza tym jestem zdania, że buty powinno się jednak zmierzyć, poczuć na nodze :D

Gość ONA9876
Tez jestem tego zdania,dlatego nigdy wczesniej nie kupowałam butów przez neta,zreszta ubran tez nie.Ale te mi sie spodobały,wydaja się solidne,no i tanie:)

Rzeczywiście bardzo proste. Mnie też sie nie podobaja. Kupowalam wiele razy buty na all. i zawsze bylam zadowolona, były to jednak w każdym przypadku buty sportowe znanych firm.

Gość kmldcksolkd
nie rozrywaj opakowania na siłe tylko rozetnij ładnie tak żeby dało się łatwo skleić ( chyba że chcesz przepakowywać) i jak by coś było nie tak to nie przyjmujesz, kurier powinien mieć przy sobue formularz "dleczego odwawiasz przyjęcia"

Gość ONA9876
kmldcksolkd dzieki za rade:) tak zrobie.Widzę,że moje butki sie Wam nie podobaja;p

Gość tak podobaja sie
mi:)

Gość klikaaaaaammmm
fajne:)

Gość Taka jedna Justyna
mi tez sie podobaja jesli mozesz powiedz w jakiej cenie lub wklej linka mzoe i ja bym takie kupila:D

Gość ONA9876
Justyna kosztowały 85zł bez przesyłki,ale aukcja juz sie zakoczynła w czw rano;/

Gość fajne buty choc sama za
oficerkami nie przepadam

Gość Taka jedna Justyna
wlasnie poszukalam ich na allegro i sa znow wystawione:D wszytskei rozmiary dostepne;)) jesli ktos chce je znalezc wystarczy wpisac w allegro '' ADASZ '' i pokaza sie te oficerki;) ja zamawiam tylko jeszcze nie wiem jaki rozmiar bo dziwne maja rozmiary ;) i cena jest super bardzo tanie jak 85 zl za kozaki;)

Gość mi tez sie nawet podobaja
luibe takie proste buty.

Gość mi tez sie nawet podobaja
tylko te czuby troche mniej-zawieniete do gory i dlugie cholewy z przodu. chcoiazu niektorych lasek, super wygladaja takie choleu na kolano. :)

Gość proste ale
bardzo fajne:)