Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipciooooooooooooooooooooooooo

moze ktos spojrzec na to z boku?

Polecane posty

witam po dluuuuuugiej przerwie:) od razu przejde do rzeczy:) czy ktos moze mi powiedziec czy zwiazek z facetem ktory ma za soba 5 letni zwiazek i jest starszy ode mnie o 6 lat ma jakas przyszlosc... facet juz powiedzial ze mnie kocha... znamy sie niecale 3 miesiace, rozstal sie z dziewczyna kiedy mnie poznal, niby im sie nie ukladalo. niby wszytsko bylo by ok tylko ostatnio powiedzial ze juz zapomial jka to jest starac sie o dziewczyne i to mnie zaniepokoilo...

Gość nie widze przeszkód

Gość Ja tez jestem M...
za stary jest...:P...

mozna kogos pokochac po takim czasie? i nei wiem czy to ogarne psychicznie, ze facet nie bedzie si eo mnie staral... a ja juz swiata za nim nie widze

nie czuc tej roznicy wieku, tylko te doswiadczenia zyciowe:P

Ja jestem żoną od 10 lat takiego faceta. Wcześniej mieszkał z kobietą przez 5 lat, a później związał się ze mną i mimo że jest starszy odemnie o 7 lat wszystko ładnie się nam układa. Ja nie widzę przeszkód;-)

ludwika pocieszylas mnie:) nikt z mojego otoczenia nie mial takiej sytuacji, a twoja mnie pozytywnie nastawila:)

ja mam 20 lat on 26, on konczy studia a ja jestem dopiero na poczatku. to mnie tez przeraza...

Gość marokanski sklep
sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zaprasza na ostatnie dni przedswiatecznych zakupow. Oryginalny i niepowtarzalny prezent dla kogos szcegolnego.

bmblondyn chodzisz i wkurwiasz ludzi, nie masz nic sensownego do powiedzenia to sie nei odzywaj i mi humoru nie psuj:)

Gość zbudzekMieczysławos
Prawdopodobnie facet który po 3 miesiącach używa takiech poważnych stwierdzeń i deklaruje miłość nie jest poważny i odpowiedzialny. Traktuje Cię jak małolatę, która da się zrobić w bambuko i nabrać na miłe słowa. Pewnie robisz na nim dobre wrażenie, podobasz mu się jako dziewczyna i jako osoba, ale Twoja atrakcyjność nie ma nic wspólnego z jego oczekiwaniami. Pratyka wskazuje, że mężczyzna który szuka relacji z dużo młodszymi dziewczynami (daruj ale 6 lata to sporo) może być trochę trudny w obsłudze. Chodzi mi o to, że koncząć studia, mając 26 lat priorytety się zmieniają, żyje się inaczej, człowiek pragnie się ustatkować a 20 letnia dziewczyna tego nie ułatwia. jesteś atrakcyjną laleczką, jego zabawką i niestety nie wiąż z tym wielkich nadziei.

Mi sie wydaje, ze to zalezy jaki czas temu On sie rozstal z ta kobieta. Musisz byc czujna i uwazac, abys nie byla tzw;. zapchaj dziura, plasterkiem na zlamane serce. A wiesz, ze faceci potrafia rozne bajki opowiadac...

zanim rozstal sie zdziewczyna rozmawialismy na temat przyszlosci i duzo rzeczy ustalilismy wspolnie, on zrobi staz a ja w ciagu tych 2 lat skoncze studia. mysle, ze takie wspolne planowanie duzo znaczy

dziewczyno w cuda wierzysz, facet kończy studia, i co myślisz, że będzie , chciał zadawać się z dziewczyną , studentką? W jakim ty żyjesz świecie, musiałby zakochać się bez pamięci, by trwać przez tyle lat , z kimś kto jeszcze sie uczy. Ot sobie trochę się pobawi, porucha młode ciałko i znajdzie sobie inną ustabilizowaną na , którą nie będzie kasy wykładał....ale w życiu wszystko jest możliwe, więc i taki związek też, choć wątpliwe, by przetwał próbę czasu.

rozstal sie z nia gdy mnie poznal i gdy ja dalam mu nadzieje na cos wiecej

narazie nie ma proby czasu, za rok mysle ze zamieszkamy razem, on do pracy a ja skoncze studia

Hipcioooooooo -> prosze, nie badz naiwna. Ludzie planuja wspolna przyszlosc nie po 3 miesiacach!!!!! On byl z ta dziewczyna ile? 5 lat? A wy sie znacie tak krociutko i juz przyszlosc planujecie? Uwierz, ja "stara" baba majaca tez jakies doswiadczenie z facetami, gdybym tak wierzyla w kazde ich slowo powinnam byc juz co najmniej 5 razy mezatka. A nie jestem. Ty jestes mlodziutka, dopiero wkraczasz w dorosle zycie, jestes jescze troche naiwna i nie zdajesz sobie sprawy z tego jak zycie potrafi byc okrytne. Uwierz mi, ze powinna na to planowanie wspolnej przyszlosci patrzec z dystansem. To jest facet 26 letni, co dopiero rozstal sie z dziewczyna po pieciu latach!

moze i jestem naiwna, ale jka chlopka placze i nie wie co zrobic czy rzucic dziewczyne i byc ze mna, rozmawia z mama prosi mnie zebym ja porozmawiala z moja mama przekonuje mnie. moze naprawde jestem naiwna...

Gość zbudzekMieczysławos
Jestes tak głupia że zęby bolą:D ludzie uprzejmie i łopatologicznie mówią Ci Ty zakuty łbie, że jesteś na przegranej pozycji. Po co pytasz skoro i tak wiesz lepiej? Jakbyś czuła, że wszystko gra to nei szukałabyś potwierdzenia tutaj. Jesteś ograniczona, zakochana głupia gęś, małolata bez wyobraźni, mała i tępa lala która daje się robić w konia. kto chciałby planować z Tobą życie jak Ty nie masz o nim pojęcia, posłuchaj Ty ciemna maso rusz swoją ograniczoną pałą i posłuchaj co Ci się mówi!

ok, dziekuje za wszystkie rady.

Gość czekać
@zanim rozstal sie zdziewczyna rozmawialismy na temat przyszlosci i duzo rzeczy ustalilismy wspolnie Zanim rozstał się z wieloletnią partnerką, juz rozmawiał o przyszłości z inną. Już to powinno dać ci do myślenia że to osoba niedojrzała i niepoważna,bo kolejnośc chyba powinna być odwrotna. Po trzech miesiącach deklaruje miłośc, kiedy w tym czasie to można mówić co najwyżej o zauroczeniu. To tym bardzie śiadczy o jego niedojrzałości lub o krętactwie. @mysle, ze takie wspolne planowanie duzo znaczy Myślę, że w twoim przypadku takie planowanie nic nie znaczy. Pomyśl ile planował z tamtą dziewczyną przez 5 lat a jak łatwo tym rzucił o podłogę dla kogoś, kogo znał 3 miesiące. Ciekawe czy tamta w ogóle wie, że się z nią rozstał. Bo mozliwe, że spryciarz jedzie na dwa fronty.

hipciooo nie daj sie zwiesc pozorom. Nie bierz wszystkich tych jego planowan na serio. Skad wiesz co sie wydzrzy za miesiac, pol roku, rok? Sprawy moga przyjac zupelnie inny obrot. Facet dopiero co rozstal sie z dziewczyna i nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze On szuka raczej swego rodzaju ukojenia anizeli zony.Ty mu to dajesz.

Gość angel........
moze i za szybko takie deklaracje-tu sie zgodze.. ale nie rozumiem skad robienie problemu ze ona jest studentka jeszcze a on konczy studia. wlasnie to jest idealna roznica wieku... znam wiele takich par z taka roznica wiekowa , gdzie ona zaczyna studia a on konczy, i jakos nie jest to dla nich problemem. co innego jak ona bylaby w gimnazjum a on na studiach! po co stwarzacie dziewczynie dodatkowy problem!?

Gość czekać
snoepie czytaj uwaznie. On nie szuka ukojenia bo odszedl do tamtej dziewczyny dla tej panny co tutaj pisze. O jakim ukojeniu więc mówisz?

Gość angel........
moze i za szybko takie deklaracje-tu sie zgodze.. ale nie rozumiem skad robienie problemu ze ona jest studentka jeszcze a on konczy studia. wlasnie to jest idealna roznica wieku... znam wiele takich par z taka roznica wiekowa , gdzie ona zaczyna studia a on konczy, i jakos nie jest to dla nich problemem. co innego jak ona bylaby w gimnazjum a on na studiach! po co stwarzacie dziewczynie dodatkowy problem!?

Gość czekać
snoepie czytaj uwaznie. On nie szuka ukojenia bo odszedl do tamtej dziewczyny dla tej panny co tutaj pisze. O jakim ukojeniu więc mówisz?

po tych rozmowach on z nia zerwal, mysle ze chcial ode mnie gwarancji ze nie zostawie go jak on juz bedzie wolny...