Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiazekkk

zwiazek 18 latki zmężyzna 30 letnim

Polecane posty

Gość zwiazekkk

co sądzicie o takim zwiazku...Ja w klasie maturalnej on pracuje..

Gość bazylina
ty głupia on napalony

Gość mikimiki miu
Okej, jeśli nikogo nie ranicie ;) Dla mnie wiek nie ma znaczenia :D Wszystkiego dobrego! Jestem kobietą po 30 stce i mam faceta dużo młodszego ;)

Gość jakies nierdorozwoj umyslowy
z tego trzydziestolatka:O raczej wykształcony iteligenty facet szuka partnerki dojrzalej..Ale jak intelektualnie zblizony do maturzystki do moze i sie udac

Gość xcv
Tak naprawdę wiek nie ma znaczenia. Znam dziewczyny przed 20-stką, które są naprawdę inteligentne i da się z nimi sensownie pogadać. A znam też takie jak moja była, która miała 24 lata, a zachowywała się jak dziecko. Teraz jestem z dziewczyną, która ma 21 lat, a ja mam 29 i jest super :)

owszem ale 28 lat to laska wogólniaku oa zyje pewnie maturą i prezentacja zjęzyka polskiego a on interesami:O

z reguly jest tak ze taki 30 letni gosć taktuje taka laske dopoki nie pojawi sie co lepszego..na przeczekanie jak poki co nikogo powaznego nie ma

Gość jupjupjup
z reguły faceci bronią takich związków mówiąc- niejedna 18 jest dojrzalsza /mądrzejsza od 30-i itp a prawda jest taka że oni nie wiedzą czy jest dojrzalsza, bo ich to nie interesuje, ale to fajnie sobie jakąś mądrą teorię dorobic do bzykania małolaty;) ja tego nie potępiam- małolata się czuje dowartościowana bo starszy facet jej imponuje i ma kasę, a facet slysząc "ojej jaki ty jesteś mądryyyyyy" mówi- jak z nią można interesująco porozmawiać:D:D i wszyscy szczęśliwi:D

30 latkowie czasem nie bywają jeszcze mężczyznami tylko nadal są dzieciuchami, więc pewnie w tym przypadku dzieciuch związał się z dzieciuchem. poza tym to tylko 12 lat różnicy - to tyle ile między majdanem a dodą :)

Gość MiradelllaKerr
Witaj Twoj temat zaciekawił mnie dlatego , że też jestem w klasie maturalnej i nie mam zamiaru być w facetem , który jest w moim wieku itp. Mam już taki defekt , że wolę faceta ale PO 30 roku zycia , dlaczego ? Dlatego chyba , że nigdy nie miałam ojca i to w pewien sposób wpłyneło na taki stan rzeczy! Ale wpisy pewnych ludzi w tym temacie dały mi do zrozumienia , że facet , który ma 35 lub 31 lat (nie ważne ) to nie będzie mnie brał na serio , i na pewno bedzie mieć zone , a tego raczej nie chce ale z drugiej strony facet , który w tym wieku nie ma tak stabilnego zycia nie jest chyba w pełni "normalny" Jak sądzisz ?

na 99.99 % cie wykorzysta. chyba ze bedziesz inteligetnie z tego zwiazku korzystala. osobiscie bym jeszcze troszke poczekala, ale coz,... jak swiat dlugi i szeroki, mlodsze kobiety wiazaly sie ze straszymi mezczyznami , i nikogo to nie dziwilo.

Gość Lena098
Weszłam tutaj bo sama byłam w takiej sytuacji. Poznałam faceta ktory miał 30 lat a ja 18. Nie będę opisywać jak było itp bo to bezsensu jedynie co moge powiedzieć na ten temat to tylko to ze jesli on ma już rodzine to i tak Cie zostawi. Moze nie ona a jego dziecko bedzie zawsze ważniejsze niż ty. Moze do niej wrócić po pewnym czasie bo uzna ze to było gowniarskie zachowanie a ona bedzie o niego walczyć i dopnie swego. Jedynie co moge Ci powiedzieć to tylko to ze takie związki niosą ze soba duzo odpowiedzialności i konsekwencji . Wiek nie ma znaczenia i duzo ludzi uznaje cos takiego za chore . Myśle ze gdyby większość ludzi przeżyła taki związek zmieniła by zdanie ale lepiej sie w nic takiego nie pakować bo to jest błąd. Bedziesz tylko cierpieć przez to . Lepiej pomysl zanim tak zrobisz bo wiem sama ze fajnie jest ale przez jakiś. Lepiej jest czasami posłuchać rozumu i wybrać to co słuszne niż to ze masz cierpieć i zabrać ojca dziecku czy rozwalić czyjaś rodzine. A co do tego ze nastolatki sa puste to moge powiedzieć tylko tyle ze nie wszystkie sa głupie czasami sa doroslejsze niż stare baby które maja większość życia za soba.

Gość Naati922
Nie wpakowałabym się w takie coś, dla mnie chłopaki do wyboru to maksimum do 5 lat starsi i tylko z takimi chodziłam. Po 30 to dla mnie piernik.

Gość Picolo12345678900000
Hm,no tak.Ja mam 18 lat i mój facet ma 29. Jesteśmy ze sobą od 8 miesiecy i jest baardzo dobrze.Nie widze poza nim świata,uwielbiamy ze sobą byc.Jest to najlepszy etap mojego dotychczasowego zycia i jestem zadowolona.Kiedys mowilam sobie ze nigdy nie bede w takiej sytuacji bo o takich moglam tylko poczytac w gazecie,ale ciesze sie ze zaryzykowalam,bo jest swietnie :)

Gość Lena098
Picolo12345678900000 fajnie ze Ci sie udało i oby trwało to jak najdłużej , powodzenia ;)