Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaa..........

Czy ktorejs z was spelnil sie sen, ze jest w ciazy??

Polecane posty

Czy ktoras miala taki proroczy sen?? :)

Gość proroczy to nie
ale jak się staraliśmy o dziecko to wiele razy mi się śniło ze się udało i potem rodzę. W końcu się udało.

Czesto sie mowi, ze to co sie sni to sie wlasnie nie wydarzy...mi sie 3 dzien pod rzad snilo ze bylam w ciazy i urodzilam przepiekna coreczke, ale mowie wam to bylo tak piekne niemowle! boze... az do dzis to pamietam :):) mile uczucie zostac matka chociaz we snie:)

Gość hhry
Ano... Gdy miałam szesnaście lat przysniło mi się że jestem w ciąży, potem śniło mi się coś takiego jeszcze parokrotnie. A potem, kilkanaście lat później, faktycznie byłam w ciąży. Ależ proroctwo! A teraz idź, dziecko, poucz się jeszcze, może trochę intelekt rozwiniesz.

Gość fghnjm
Jezuuuuu nie ! Właśnie wczoraj miałam sen, ze robię test ciążowy i wyszły dwie kreseczki :O Mam dwójke i nie planujemy następnego. Oby sen sie nie sprawdził :P Do @ jeszcze kilka dni :D

Gość ze staraczek wyśmiewaczek
mnie sie kiedys sniło, że definitywnie padł internet i wszystkie staraczki pozostały bez mozliwosci poczecia dziecka !!!! hahahahaha!!!

Gość ze staraczek wyśmiewaczek
mnie sie kiedys sniło, że definitywnie padł internet i wszystkie staraczki pozostały bez mozliwosci poczecia dziecka !!!! hahahahaha!!!

Gość sen o ciazy nie
Ale jestem teraz w drugiej ciazy i przysnilo mi sie jakis czas temu ze zaczelam mocno krwawic (teraz jest 3 trymestr) Raczej nie przejmuje sie snami ale niestety tym razem sie sprawdzilo - po paru tygodnich od tego snu wyladowalam w szpitalu z krwotokiem :( teraz leze na podtrzymaniu.

Kilka dni przed zrobieniem testu snila mi sie moja zmarla babcia, ktora mi powiedziala "Nie martw sie tak, jestes w ciazy i wszystko bedzie dobrze". Dodam, ze staralismy sie o malenstwo 10 miesiecy :) Kiedy rano powiedzialam o tym mojemu mezowi-sceptykowi, to tylko sie usmiechnal i nic nie powiedzial, ale kiedy kilka dni pozniej zrobilam test, ktory wyszedl pozytywnie to zrobil oczy jak mlynskie kola :)