Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyboomv

Piżama ciążowa dla puszystej mamusi

Polecane posty

Gość babyboomv
to zachowaj to dla siebie, a nie obrażaj

Polecam wybrać sie do dietetyka i zrobić coś ze sobą. Dieta + ćwiczenia i będzie efekt :)

Gość a mnie się pidżama podoba
ale nie jestem w ciąży. A bez ciąży to nosze 42. więc by była za duża, ale jest śliczna!

Gość to sa rozmiary namiotow
przeciez, i to co najmniej dwuosobowych

three ja mam nadzieje, ze te twoje córki nie będą takimi żmijami jak matka. Idź sprawdź czy ci cycki po karmieniu nie obwisły. Wcale się nie dziwie, ze teściowa Cię nie lubi :P

To nie miało byc złośliwe tylko to była rada :) A piżamka jest ładna. Widzę że nas podczytujesz? Nie będę komentowała Twojego obrażania mojej osoby. Gdyby od karmienia zależal rozwój dzieci karmiłabym tyle ile byłoby trzeba ale 6 miesięcy starczy aby przekażać wartościowe mleko.

myślę ze autorka nie prosiła o rady. Nie każdy zaraz po ciąży mieści się w ciuchy z liceum. Nie każdy musi nosić rozmiar 38. Strasznie mnie irytuje podejście ludzi do tego tematu. Sama mam nadwagę. Kiedyś udało mi się zrzucić cały zbędny nadbagaż bo namówili mnie najbliżsi. Wchodziłam bez problemu w rozmiar 36. Dużo ćwiczyłam- głównie basen i aerobik wiec nie miałam nadmiaru obwisłej skóry itd i jakoś nie poczułam się niesamowicie szczęśliwa. Nie dodało mi to skrzydeł ani nic takiego. Dlatego wkurzają mnie takie "dobre rady"

Gość babyboomv
Nie zamierzam przepraszać nikogo, że w ciąży sporo przytyłam. Już zrzuciłam 10 kg bez waszych dobrych rad. Piżamy jednak nie używałam i sprzedaję.

Gość ale w nekermanie
to kosztuje 79 zl

Gość babyboomv
No to przecież chyba normalne, że sprzedaję trochę taniej, a nie drożej, prawda?

Gość ladna nawet
ale za duza na mnie mam 46