Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Doll

przysnił mi sie koniec swiata

Polecane posty

raz juz miałam proroczy sen ten sen był najgorszym koszmarem w moim zyciu. sniło mi sie ze zło zwyciezyło, widziałam płonący koscioł, obok niego stał odwrócony krzyz który tez płonął, ludzie krzyczeli i uciekali w rozne strony, nic konkretnego nie wykrzykiwali ale czułam w tym snie ze to juz koniec normalnego ludzkiego zywota, a ja stałam obok juz jako dusza ktora sie temu tylko przygladała, obudziłam sie przerazona i spocona. nie jestem zagozałą katoliczka, wierze w Boga ale nie uznaje koscioła, nie czytam ani nie ogladam nic zwiazanego z religiami i czuje ze to kiedys nastąpi

Gość radiowóz na sygnale
cux, fajna stopa :classic_cool:🖐️

Gość ja tez miewam sny
i wiesz co powiedział mi psychiatra żebym pojechał do holandii i spędził weedend w dobrym coffeshopie i wszystko co blee odejdzie

Gość Aśjka
a na pewno nie czytałaś nic związanego z końcem świata? Ja czytałam podobny teks który właśnie traktował koniec świata, ostateczne zwycięstwo złai nie chce cie straszyć ale tam było identycznie to opisane. Albo sobie robisz jaja albo Bóg chce rzez ciebie przemówić. Ja na twoim miejscu gnała bym cym prędzej do spowiedzi i komunii św.

Gość Aśjka
Chętnie zrobię laskę Murzynowi