Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamienię męża na lepszy model

Dlaczego faceci są tak beznadziejnie wkurwiający??

Polecane posty

Jak np. mój szanowny małżonek. :O Pojechał po lampki świąteczne. Kupił 5 kompletów po 100 szt bo mamy wielką choinkę. W domu okazało się, że sznury nie mają wtyczek łącznych i nie można ich połączyć w jeden długi sznur lampek. Także 100 zł poszło się jeeeee.... :O Zaglądam do pudła z bombkami patrzę a tam 5 całych bombek reszta w drzazgach... pobitych. Więc mówię, że będziemy musieli dokupić bombki a ten do mnie, że nie mamy pieniędzy na takie bzdury i jest dobrze jak jest... czyli łysa choinka + zeszłoroczne lampki w których 40% lampek jest przepalonych. Gadać mi się z nim nie chce a ten zdziwiony, że ja się wkurzam. To mu powiedziałam, żeby nie był dupa i kupił dobre lampki to mielibyśmy chociaż równo palące się światełka. Albo nierówno ze starymi lampkami ale bombki ładne... A tak nie mamy nic. To sie obraził. No czy to nie jest wkurwiający człowiek??? :O

Gość radziu 22 leszno
ło kurrwa, co za zrzęda. Się nie dziwie, że kolo ma wszystko w duupie i robi na odpierrdol.

tzn ja napomknełam że chuj w bąbki strzelił hehehe. a jaki masz członek ?/

Gość trzeba bylo mu dupy dac
A nie raz na tydzień i sperma mu do głowy uderza

chciałam jednak zrobic urzytek z tych lampek, wiec związałąm sznury końcami na supełki, właczyłam do prądu a tu nic nie świeci. Faceci, dlaczego??????

ubawilam się tym tematem i dotychczasowymi odpowiedziami :) fotka pierwsza klasa:)))))

jakbyś umiała odpowiednio przechowywać bańki miałabyś całe, mi się jeszcze nigdy żadna w pudełku nie stłukła :O a poza tym możesz jechać sama i kupic a nie wyręczać się we wszystkim facetem

Gość zonaty maz
ja wychowałem sobie tak zone ze nawet słowem by sie nie odezwała ze cos nie tak kupiłem

zwiaZAŁAM KONCE tych sznurów lampek na supły, właczyłam do prądu a tam nic nie świeci

Gość anek1
boze faceci to chodzace gady moj jest tez wkurwiajacy , podziwiam chwalipiete co sobie zone wychowal

Gość terefereku
A po co taka duza choinka , a po co 5 kompletów ... pewnie ma stac w ogródku , niech sie wszyscy gapia , jaka to mam cool choinke ? I niech wszyscy zadroszcza ... nie miała baba kłopotów ... kupiła sobie duza choinke ....

Gość tylko rozwód was uratuje
i to jeszcze przed świętami najlepiej ;)