Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DrakulaWSukni

Mężczyzna Piotruś Pan...jak postępować?

Polecane posty

Gość DrakulaWSukni

Poznałam fajnego kolesie.Odpowiada mi w 90%:d...akceptuje moja szaloną nature,wiem(niestety)ze pociągam go fizycznie,lubi spędzać ze mną czas,ale powiedział mi,że nie chce się wiązać...:(ze chce zeby było tak jak jest.Ze nie mysli o przyszlosci,zyje chwilą..A ja chce czegoś więcej,tzn pewnej stabilizacji,po prostu zwiazku:(Powiedziałam mu,że będzie dla mnie lepiej jak nie bedziemy sie widywac,bo zapragne go dotknąc pocałować...Nie wiem czy dobrze zrobilam,moze on potrzebowal czasu zeby sie przekonać do czegos takiego i fajnego jak związek;(Albo i nie,moze tacy mężczyzni nigdy sie nie zmienią:(Chcialabym odwrócić czas,ale moze i nie powinnam,co?Przeciez wyraznie powiedzial-zadnego związku:(Ehh jestem załamana,prawie zakochana:(co za pech:(

Gość ełgeniurz
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gwiazdeczka555
Moim zdaniem to koles-cwaniak.Chce nic niezobowiazujacego i robic co chce, a jak pozna inna to baj. Ja bym dała sobie spokoj, jak dojrzeje, to moze byłoby warto sprobowac. Najgorsza jest miłosc jednostronna- a tak to wyglada.

Gość powaznie doradzam
kopnij go w doopsko i znajdz takiego, ktory bedzie ci odpowiadal w 100% Powaznie doradzam :D

Gość DrakulaWSukni
Dziękuję,jesteście kochani:)Choc chce mi sie płakać to teraz na chwilkę się roześmiałam,macie racje,patrzycie na trzezwo,ja przez pryzmat tego co mam w serduchu i strasznie cieżko...Moze bedzie inny...taki co bedzie mi odpowiadal w 100%,hehehe.Dzieki za cieple słowo:)Buzi

Gość aaaaaaaaaaaaah
podniosę! - jak to jest? Czy taki facet to od razu oznacza,ze nie chce zwiiązku ??