Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość au naturell

Wyuczona bezradność - książka

Polecane posty

Gość au naturell

Czy ktoś jest w stanie podac jakiskonkretny tytuł takiej książki w ktorym opisana ejst przede wszytskim sposób diagnozy tego zjawiska?? Mam taki temat pracy licencjackiej i juz mnie trafia, nic konkretnego nie moge znaleźć. Jak tkoś wie cos na ten temat to pomocy!! Mam juz skiążkę Seligmana "optymizmu można sie nauczyć" ale to raczej jakis poradnik zyciowy i średnio mi to pasi. POMOCY!!

Gość ikjthmr
radze poszukac cos w literatuzrze psychologicznej

Gość au naturell
Tak na to wpadłam już dawno, ale jakiejś kon kretnej metody diagnozy to ni huhu nie moge znaleźć ani sposobów terapii. Tylko biafdolenie o ogolnych objawach a zadnego sensownego zestawienia, mało konkretów :( W dodatku wybrałam WB więzienna co jeszcze komplikuje sprawę, bo zwykle mówi się o tym w kontekście depresji, uzależnień. Eh:/

Gość normalnie
http://www.google.com/search?q=wyuczona+bezradno%C5%9B%C4%87&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SUNA tam chyba na dole są jakieś ksiązki wypisane, może coś sie przyda, wejdź jeszcze w swojej bibliotece w szkole i poszukaj tego hasła, może jeszcze coś się znajdzie.

Gość au naturell
Hehe, no dziekuję i za to, ale etap wpisania w googole naprawde mam juz dawno za sobą :)