inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Ja o sobie mam bardzo dobre ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja wolałbym się nie urodzić Napisano Grudzień 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgo Trento 0 Napisano Grudzień 20, 2009 doskonałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 20, 2009 jak najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Staram sie miec coraz lepsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghrtujhtyujguhukihuyiyu Napisano Grudzień 20, 2009 Ja również. Niektórzy mogą twierdzić, że mam zawyżoną samoocenę, ale ja uważam, że jest adekwatna do tego jaka naprawdę jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Właśnie trzeba o sobie dobrze myślec...... jak najlepiej..... no i samoocena trza sobie zawyżac...... bo to dobrze o człowieku świadczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgo Trento 0 Napisano Grudzień 20, 2009 zwłaszcza o jego skromności :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super delicious Napisano Grudzień 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość c is for cookie Napisano Grudzień 20, 2009 zależy od dnia i od tego którą nogą wstanę. częściej mam to bardzo dobre :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość StudentkaIrokuPedagog Napisano Grudzień 20, 2009 Zajebiste :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ambiwalentne..... Napisano Grudzień 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Po co byc skromnym?................... ważne by umiec się cenic..... nawet jakby się inni nie doceniali:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marioo8400000000000 Napisano Grudzień 20, 2009 jestem chemikiem i moge w ciagu 1 dni wybic 20 mln obywateli z polski ale po chwasty tez sa potrzebne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 mario ----- to masz się czym pochwalic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marioo8400000000000 Napisano Grudzień 20, 2009 jeżeli umiesz coś równie szokującego to pochwal sie smieciu ??? aha umiesz kluski robic .. wow tez sie masz czym chwalic ...hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marioo8400000000000 Napisano Grudzień 20, 2009 jeżeli umiesz coś równie szokującego to pochwal sie smieciu ??? aha umiesz kluski robic .. wow tez sie masz czym chwalic ...hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach