Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiennnnnnnnka

co robic z takim facetem

Polecane posty

Gość kasiennnnnnnnka

od miesiaca jestem z facetem. Spotykamy sie jakos 2 razy w tygodniu po kilka godzin. Jest namietnie, czule, milo. Gdy jednak juz nas nie ma przy sobie, gdy wrocimy do swoich dmow oboje milczymy. Raz dziennie moze dostane od niego smsa. Czuje, ze jestem bardziej zaangazowana niz on, ze bardziej mi na nim zalezy, niz mu na mnie. Jak moge rozkochac go w sobie? Co robic, prosze poradzcie :(

Gość no i to jest lipa
Też bym nie wysyłał więcej gdybym miał kobietę .Kiedyś tego nie było i ludzie żyli . Co to za życie jak się ma kogoś 24 godziny na dobę , bo sms to i do kibla może dolecieć . Będzie biedaczyna leciał z klopa na złamanie karku a tu sms o treści : "co robisz słonko " :)

Gość kasiennnnnnnnka
jak on jest przy mnie to z tej bliskości aż kisiel z majtek mi się wylewa i cały czas chodzę z mokrymi udami :/

Gość kasiennnnnnnnka
dziekuje za podszywanie sie pod mojego nicka, aczkolwiek nieudane :/

Gość no i to jest lipa
A podszyw trochę sensu ma wbrew pozorom. Z takiego nadmiaru miłości to zdechnąć można 30 sms dziennie 2 telefony i spotkania nawet człowiek myśli nie zbierze a tu już sms ... Naprawdę lepiej mieć trochę czasu dla siebie to i można zatęsknić :)

Gość Roksankaa
mój też mi nie wysyłał, bo nie lubi, a dziś jesteśmy w szczęśliwym związku. A na początku też myślałam, że niezainteresowany :)