Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrywam swoje życie...

Muszę coś zrobić ze swoim życiem...!!!!!

Polecane posty

Coś się ze mną złego dzieje: Mało się uczę, ciągle tylko komputer, łóżko i tv Nawet przestałam o siebie zbytnio dbać, co jeszcze niedawno było moim najważniejszym priorytetem- bardzo dobry wygląd i zdobywanie najlepszych stopni w szkole... A ostatnio na niczym mi nie zależy. Jestem do dupy, beznadziejna... W te wakacje byłam szczupła. Od sierpnia przytyłam 6 kg :/ Koszmar! Postanowiłam, że zacznę o siebie dbać. Od jutra zamierzam przejść na oczyszczająca głodówkę. 3 razy w tygodniu będę chodzić na basen. 1 w tygodniu na saunę, po głodówce przejdę na dietę 1000 kcal - wybielę sobie zęby - będę więcej ćwiczyć (przynajmniej 1 godzinę dziennie) - komputer - max 1 godzina dziennie, tv - WCALE - chyba, że w weekendy i święta:D - cera jest ok, ale na plecach mam krosty - muszę coś z tym zrobić - poprawić oceny, więcej się uczyć (klasa maturalna...) - ostatnio trochę obcięłam włosy i bardzo żałuję, bo każdy mówi, że miałam takie piękne i długie. Ale zapuszczam - do wakacji odrosną :) No i przede wszystkim schudnąć i wybielić zęby - wtedy będę bardzo zadowolona. Ale czy mi się to uda ?!:( ...

pfff