Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega zadowolona z życia

A ja jestem zadowolona ze swojego życia

Polecane posty

Gość mega zadowolona z życia
Super, że są tutaj też osoby szczęśliwe i zadowolone z życia i tego co mają i co je otacza :) :) Dokładnie tak jest, że dla każdego co innego jest wielkim zadowoleniem i to co dla jednych jest sukcesem dla innych nie koniecznie ale najważniejsze jest to, że jest się zadowolonym ze swojego życia i potrafi się dostrzec wszystko co dobre :) Dla mnie najwazniejsza jest moja rodzina - to, że jest udana i kochająca się bardzo. Pochodzę z pełnej, szczęśliwej i kochającej sie rodziny i taką też chciałam stworzyć :) Do tego dopełnieniem jest to, że skończyłam studia na pasjonującym mnie kierunku i dostałam wymarzoną pracę. A to, że dodatkowo nie mam większych kompleksów sprawia, że jestem bardziej penwna siebie :) I nie chodzi mi w tym temacie o licytowanie się kto jest bardzoej szczęśliwy, kto więcej osiągnął, bo dla każdego szczęście oznacza różne osiągnięcia.... Również wszystkim życzę WESOŁYCH ŚWIĄT i oby przybywało ludzi szczęśliwych i zadowolonych !!!!

Gość tralalalalala
Ja to dopiero mam super :D

Gość tralalalalala
Ja to dopiero mam super :D

Gość wwrrr
Pewnie zaraz zjawią się zazdrośnicy, ale nie znacie mnie, więc głupie komentarze mnie nie obchodzą - ot tak po prostu chciałam to napisać. Sama się dopraszasz o negatywne komentarze, a potem jeszcze narzekasz, że ludzie Cię krytykują. I co to za gadanie, że to niemodne, by być zadowolonym? Myślicie, że ludziom się w życiu nie układa przez modę? :o

Gość heh ale teee
Masakra nie wierze w to co czytam!!!Jesli szczescie mierzycie tym ile osiagneliscie np; studia,własna firma ,dzieci itp.... zenada jakas:)Czyli jestescie tak naprawde nieszczesliwi , nie wiecie po co naprawde zyjecie na tym swiecie i kim jestescie! Szczesliwy jest człowiek ot tak sobie prawdziwe szczescie pochodzi ze srodka !!!!! a nie jest uzaleznione ode tego ile to ja osiagnelam!!! Biedak pod mostem moze byc sczesliwszy od tego co cos"osiagnal" bo rzeczy materialne sa gowno warte akurat ale niektorzy skapna sie troche pozniej niz pozostali dopiero jak cos straca....