Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współczuje swojej narzeczonej

Moja narzeczona ma pecha w życiu

Polecane posty

Gość współczuje dylematu....
:(

tak to jest jak się grzeszy W grzechu śmiertelnym człowiek całkowicie liczy na własne siły, a te zawsze muszą zawieść, bo co Bóg wypuszcza ze swojej ręki, to szatan chwyta w swoją sieć i zazwyczaj mu się to udaje — za przyzwoleniem Boga.

Gość twoja dziewczyna jednak że
powinna dac ojcu opieke na starosc,mimo ze taki jest!

Gość z innej beki
A dlaczego piszesz, że ona sama wychowuje dziecko? A Ty jaką rolę odgrywasz w jej życiu? Doradcy tylko?

Gość etam
lepiej wziąć prysznic...

Gość kfdddf
Nie lepiej dac sobie spokoj z takim czlowiekiem? Z tego napewno nic dobrego nie wyjdzie! Ojciec jej teraz pewnie zaluje a pozniej jej wypomnie jaka ona mu to krzywdze wyrzadzila. Byla dorosla, poniosla odpowiedzialnosc za swoje czyny, teraz on powinien radzic sobie sam. Jesli chodzi o dziecko to niech powie mu ze dziadek nie zyje i problem z glowy a sama niech go kilka razy odwiedzi jak chce.

Gość moja opiniaa
ojca straciłam nie majac dwudziestu lat, był dobrym ojcem, moze niezbyt wylewny w uczuciach ale dbal o nas, stracilam go 2 dni po bozym narodzeniu kilka lat tamu :( poklocilam sie z nim raz - 2 tygodnie przed świetami BN tego samego roku, po 15 min poszlam, przeprosilam, popłakalam sie... dzis tego absolutnie nie zaluje!!! to byly ostatnie święta.... wiem ze istnieje roznica miedzy zachowaniem ojcow, ale ... niech pojdzie na spotkanie sama, pozniej moze kiedys zabrac swoje dziecko, kazdy zasluguje na 2 szanse, świeta to jednak magiczny czas... życie ma się jedno i niestety błedow nie da sie wymazac... pozdrrawiam i Wesołych Świąt dla Was :)