Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje waszej rady2

co znaczy jego zachowanie?

Polecane posty

witam mam problem ktory trwa juz 2 miesaice...mialam chloapak 3 miesaice potem wyjechalam za granice do pracy on do mnie nie pisał...jego byla do mnie pisala ze sa razem wiec mu napisalam smsa ze kolniec....wrocilam w pazdzierniku...on mnie nie znal traktowal jak oba osobe a mieszkamy w jednym bloku, potem nagle zaczal sie smaic puszczac sygnaly jezdzil za mna autem :) potem znowu zaczelo sie olewanie nawet na mnie nie spojrzał i za kilka dni ta sama sytuacja stal sie przyjacielem, patrzyl z okna jak szlam sygnaly usmiechy teraz znowu mnie olewa wiem ze go skrzywdzilam ale czemu on jest taki zmienny jak ja mam to rozumiec jego zachowanie. Uwazam ze powenien byc caly czas na mnie zly lub byc obojetny a nie kikla dni daje znaki ze chcialby byc ze mna a za kilka dni przechodzi kolo mnie jak by mnienie znal co mam robic? chcialabym byc znowu z nim ale sie boje odezwac pierwsza i niewiem jak rozumiec te jego wahania nastroju doradzcie co robic czy czekac az sie znowu zmieni czy dac sobie spokoj ale to bedzie trudne bo teraz jak sie nie usmiecha do mnie to strasznie cierpie

to nie jest dla mnie smieszne

nie ma innej bo go nie widuej z nikim a jak sie podwala do mnie to czemu jego zachowanie jest takie zmienne? mam to dalej znosic?

A skad mozesz to wiedziec, ze nie ma innej? Śledzisz go? :O I co masz znosić? Nie ma czego tutaj znosić, zajmij sie czymś, a jak jego smsy Ci przeszkadzaja, to zapytaj wprost co jest grane i tyle.

Gość heniutekk
A może on zbzikował? Ja bym się takiego bała, takie niezrównoważenie nie wygląda mi na normalne. Na wszelki wypadek udawaj, że go nie znasz.

chwilowa irytacja-->nie przeszkadzaja mi tylko mnie denerwuje ze raz sie usmiecha a raz mnie nie zna ty bys sie dobrze z czyms takim czuła?? wiem ze nie ma innej bo mieszkamy blisko i widze co sie dzieje a najbardziej mnie to boli ze jest taki zmienny a ja wariuje b raz przyjaciel a za chwile wrog czy to jest normalne?

Gość heniutekk
Ignoruj go. On pewnie stosuje jakieś zagrywki. Nie daj się,\. Jak chce, żebyś go normalnie traktowała, to niech się normalnie zachowuje. A on się przypadkiem nie bawi w narkomana? :O

nie nie jest narkomanem to bardzo spokojny i dobry chlopak. tylko te jego zmiany w zachowaniu...

Gość heniutekk
Naprawdę lepiej daj sobie z nim spokój i rozejrzyj się wokół, bo normalnych, wolnych chłopców jest naprawdę sporo. Chcesz z nim być? Żeby Ci codziennie robił takie numery? Coś mu się pewnie stało w psychikę.

niewiem ale nie latwo tak zrezygnowac z milosci....a ta zmiennosc mnie dobija :(

co jeszcze mi doradzicie?