Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StudentIroku

Pomoc pilna, dla studenta I roku!!!!

Polecane posty

Gość StudentIroku

Hej:O Zacząłem studia na I roku prawa, zaocznie na Uniwersytecie Gdańskim. Mam problem. Na początku października miałem wypadek w pracy, w sumie nie tak groźny, ale musiałem leżeć w łóżku w tym czasie i nosić kołnierz ortopedyczny. A to po drugiej stronie Polski od pracy i szkoły. Nie byłem przez to na żadnym wykładzie, ani ćwiczeniach. Mam siedem przedmiotów. Pytanie, czy w ogóle jakoś da sie nadrobić, zaliczyć, nie wiem... Tak żeby po prostu zaliczyć pozytywnie semestr? Czy poprostu dać sobie spokój i za rok podjąć od nowa, od początku studia. Bardzo proszę o pomoc szczególnie tych którzy studiowali, lub studiują teraz i mają na ten temat jakieś pojęcie. Będe w dziekanacie we wtorek pytać też, ale chce zapytać, czy jest sens i jak to rozegrać? P.S Bardzo proszę i z góry dziekuje za pomoc:)

Gość StudentIroku
Całe szczęście że to mi w niczym nie przeszkadzało w codziennym onanizowaniu się :)

Gość StudentIroku
Nie zwracajcie uwagi na podszywy...

Gość StudentIroku
W ogóle nie zwracajcie na mnie uwagi :)

Gość StudentIroku
J.W

byłeś u wykładowców- znają twoją sytuację ? bo wiesz czasami przeszkodą jest to, że zjawiasz się na zaliczeniu albo egzaminie a oni nawet cię nie kojarzą:O i nie widząc o twoim problemie uznają cię za lesera, któremu nie chciało się chodzić porozmawiaj z każdym, zapytaj czy możesz zaliczać i próbuj- zawsze to semestr do przodu

Gość Anonimowy Elektryk
po co Ci studia? Ja bez studii zostłem Prezydentem..

Gość StudentIroku
Prawoznastwo Historia prawa polskiego Łacińska terminologia prawnicza Prawo rzymskie Etyka prawnicza Filozofia i jeszcze jedno zapomniałem... Z pierwszych trzech ćwiczenia są. A kiedy są te egzaminy zaliczające semestr i poprawki do do nich. Wszystkiego jeszcze się dowiem w dziekanacie, ale chce wcześniej się dowiedzieć żeby zobaczyć co i jak...

Gość prawdziwy facet grrrrr
a z czego masz egzaminy w 1wszym semestrze ?? Generlanie studia prawnicze nie sa trudne. Do wszystkiego są podreczniki wiec nieobecnosc na wykladach i cwiczeniach tak naprwde w niczym nie przeszkadza. Juz teraz zacznij uczyc sie normalnie do sesji z ksiażek. Z logika jest troche trudniej bo trzeba pocwiczyc zadanka - wiec pozycz notatki od znajomych. Studia na rpawie to tak naprawde 85% pracy wlasnej... Umow sie z prowadzacymi cwiczenia na termin zaliczenia cwiczen. Znajac twoja sytuacje nie powinni robic problemow.

Gość StudentIroku
A jeśli chodzi o zwolnienie lekarskie, to miałem tylko L-4 ZUS-owskie, które przesłałem do firmy. Jutro dokładniej się dowiem w dziekanacie. Problem, że ja póki co nawet nie wiem jakie książki:o A jeśli miałem jakieś kolokwium, na którym nawet nie byłem, to też można go zaliczyć?? No i po jakim czasie od egzaminów, są poprawki. Sorki, że tak o wszystko pytam, ale chce mieć jakieś pojęcie o tym jak jutro będe w dziekanacie....

Gość w pore sie obudził