Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk90

Ciaza ?!

Polecane posty

Gość kk90

Hej mam 19 lat spolzylam ze zwoim chlopakiem 4. listopada 2009 r. okres powinnam dostac 13 grudnia i jak dotad dalej go nie mam .... bola mnie podbrzusze razem z jajnikami a piersi w ogole . nie wiem czy jest to wina spozniajacej @ czy ciaza :( mierzylam temperature pochwy 3 dni pod rzad jest 36,8 - 37 stopni. boli mnie tez gardło . w pazdzierniku okres spoznial mi sie 5 dni ( wtedy kochalm sie w okres) a w listopadzie rowniez 5 dni czy ma to jakis zwiaze z obecnym okresem ???? tak sie stresuje ze juz gubie sie w tym wszystkim . jem normalnie , czasem gdy zjem i mysle o tym to mdli mnie ze stresu albo ... ;/ :(

Gość makowka
gratulacje. bedziesz mama :D

Gość kk90
makowka a skad ta pewnosc moze to okres :( ? jestem zbyt mloda na dziecko .... :( jutro zrobie test ...

Gość makowka
hmm a kochalas sie w czasie owulacji??

Gość Kaśka po prostu
ciaza 100%

Gość Melpomena...
makowka.... jak by wiedziala czy sie kochala w czasie owulacji to by nie pytala! poza tym ma nieregularne miesiaczki wiec obliczenia tez nie beda dokladne!

Gość makowka
post niżej sie jakas dziewczyna pytała xD

Gość kk90
kochalam sie 7 dni oesie

Gość makowka
no ale owulacje mozna po sluzie poznac.. kłuło cie w jednym jajniku? jakos tak dziwnie? to ponoc objawy po zaplodnieniu

Gość kk90
w dwoch mnie boli czy kloje dziwne uczucie. boli mnie tez nad 'swoja' piersi kompletnie nic i to gardlo ahhhhh

Gość Melpomena...
klocie w jajnikach nie jest obiawem owulacji! a w ogole, to czemu kazda sie tu pyta czy jest w ciazy?? my tu wrozki jakies?? jak sie nie wie jak sie seksic to do podrecznikow pozagladac a nie od razu sie za praktyke brac!

Gość Melpomena...
po samym sluzie? ja nie mam owulacji w ogole a sluz jak najbardziej i co?

Gość kk90
aaa i przez ost tydz jadlam bardzo duzo . potrafilam zjesc sniadanie pozniej obiad , frytki kurczaka i znowu jakies kanapki :S

Gość kk90
sluz jest przezroczysty i nie lepki ani jakis z grudkami czy cos w tym stylu,

Gość Melpomena...
Do tego zeby wiedziec czy sie ma owulacje trzeba znac dokladnie swoje cialo, a nie wybiorczo. Dzisiaj sobie pomierze tempke a jutro zbadam sluz. To sie ze soba scisle wiaze. KK90 a powiedz mi... zabezpieczalas sie jakos?

Gość makowka
a jestes wrazliwa na zapachy? Kuyrcze z tego co mowisz to moga byc b wczesne objawy. Sama jestem w takiej sytuacji ;/ i czekam na okres, a jajnik kłuje. podwyzszona tempke tez mam. chyba jedziemy na jednym wózku heh

Gość Melpomena...
Dziewczyny... rece opadaja... mialas dostac okres 13 tak? Jest 20 tak? czyli minelo 7 dni, tak? wiec czemu nie zrobisz testu?

Gość twarzzzzzz
Jeżeli nie zabezpieczaliście się to pewnie ciąża.

hmm mi sie ostatnio okres spoznil dwa tyg.. kochalismy sie z facetem w dni plodne i w ciazy nie jestem.. radzilabym zrobic test chyba ze wolisz czekac..

Gość Melpomena...
zawsze mnie zastanawialo, jak to jest, ze babki w takiej sytuacji maja czas i nerwy na przesiadywanie w becie i kombinacje, zamiast najprosciej w swiecie wybrac sie do apteki, nasikac i po krzyku!?

Gość wspolzyla
z chłopakiem 4 listopada a okres powinna miec 13 grudnia, to jest az 39 dni, cos mi tu nie pasuje. Pożniej pisze ze wspolzyla tydzien po okresie...no jesli chlopak zapuscil....a ona zaraz po nie wymyła...hmmm to mozna powiedziec...raczej jest w ciązy.

Gość kk90
raz i pozniej w ten dzien po okresie nie ale nie doslzo do wytrysku . wczesniej wspolzylam w sumie czesto i raz bylo za raz bez , stosunek przerywany. jesli chodzi o zapachy to gdzy czuje cos dobrego to mam ochote zjesc wszystko .jutro kupie test i wszystko sie wyjasni

Gość makowka
ja mam taki bol jajnika promieniujacy na pachwine masz cos takiego??

Gość ja sie nie
dupcze i nie mam takich problemów

Gość kk90
sorry z tego wszystkie zle policzylam ;/ wspolzylam 19 dni od pierwszego krwawienia ( 16.11.09 ) No mam makowka taki lekki wczoraj klolo mnie z 2 razy w srodku

Gość Melpomena...
a macie bole glowy? albo potylicy?

Gość kk90
glowa to mnie boli od 2 dni a Ciebie ?!?!

Gość wspolzyla
a to co innego, nie powinnas byc w ciązy...ale masz nie regularnie...wiec obawy są

To opóźnienie może być i ze stresu, też tak miałam, okres mi sie spóźnił az o 10, choć mam zawsze regurną miesiączke.

Gość Melpomena...
mnie na szczescie nie bo sie w nia nie uderzylam... ile wy macie lat? po 16 czy jak? masz problem, wiec po co dajesz sie jeszcze straszyc na forach? a bo mi cos pachnie, a bo nie pachnie, a bo boli, swedzi i drapie. Nie uwazasz, ze dokladasz sobie jeszcze dodatkowo problemow?