Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasioreczka

Fochmen w seksie.

Polecane posty

Gość Pasioreczka

Z moim facetem kochamy się rzadko, bo nie mamy póki co gdzie. Niestety często jest tak, że jemu nie "staje" od razu i musi sobie nastawić. Moje pieszczoty nie działają. Dziś jak kolejny raz sobie :nastawiał" powiedziałam mu, ,że to żałosne. Próbował potem wejść, ale nie udało mu się 3 razy z rzędu.Powiedziałam koniec i sama strzeliłam sobie palcówkę, a on leżał smutny i urażony. Często tak jest. Boję się, że nasz związek może tego nie wytrzymać. Lubiłam kiedyś robić byłemu ustnie dobrze , podniecało mnie to. Ale temu muszę robić to pół godziny zanim dojdzie i 10 min zanim stanie mu na sztywno. Jestem zmęczona trochę, ale kocham go i chcę z nim być. Co robić?

Gość tak sczerze to mogę napisać
idź z nim do seksuologa albo znajdź kogoś kto się podnieca na widok twojego tyłka .

Gość pewnie jesteś tak brzydka
że chłop się musi strasznie nastarać ,żeby mu stanął :D

Gość suuuper
nie ma co!!! wiesz, to twoja wina, ze mu nie stoi. co z ciebie za kobieta? jak można powiedzieć facetowi, że to żałosne ,że mu nie wychodzi?!?!?!?! to przez to mu nie wychodzi - stresuje się tym, chce by mu wyszło i z tego stresu mu nie wychodzi zamiast palcówy powinnaś mu pomasować kark, powiedzieć, że nicsię nie stało, że go kochasz, anie, robić sobie dobrze jesteś niedojrzała, i nie powinnaś się kochać

Gość Pasioreczka
Przecież chłop jest tak skonstruowany, że jak jest zdrowy to nawet jakby mega raszpla leżała obok to by ją przeleciał, a co dopiero raszpla, którą kocha :)

Gość suuuper
pojeb z ciebie i tyle skąd wiesz jak jest facet skonstruowany? w bravo przeczytałaś?

Gość Pasioreczka
Super ciekawy jakby Twoja kobieta z 20 razy z rzędu nie mogła to czy byś sobie sam w końcu nie zwalil, gdybyś leżał obok rozpalony? A mi do podniecenia wiele nie potrzeba- w tej kwestii jestem jak zdrowy chłop :) 5 orgazmów dziennie to minimum :)

Gość upupupupppu
jesteś nienormalna :O jak mogłaś mu powiedziec że to żałosne? suka

Gość suuuper
jestem dziewczyną idiotko i mojemu też czasem nie wychodzi i zawsze wtedy mu pokazuję jak go kocham a poza tym seks powinien być tylko dodatkiem do związku

Gość suuuper
to się baw sama paluszkiem, kup sobie wibrator, a tego chłopaka zostaw w spokoju!!! znajdzie sobie lepszą!

Gość Pasioreczka
nie przywykłam do rozmowy z ludźmi, którzy obrażają w każdym zdaniu innych per idiotko, suko itp. Jednak się dostosuję wedle zasady wchodzisz między wrony kracz jak one. Zatem od teraz jestem wiochmenką. Także idiotko Suuuper zrozum , że ja takich akcji miałam w nadmiarze, a przez pierwsze trzy miesiące codziennych prób jak było jeszcze gdzie to robić wykazywałam się nader cierpliwością i zaangażowaniem. Po tym czasie powolutku zaczęło się udawać, byłam szczęsliwa, chcoć wcześniej przywykłam do boskieo seksu, ale teraz jak mu niw wychodzi z dwa dni pod rząd to się zastanawiam czy z czasem nie będzie gorzej skoro od początku miał takie problemy i jak widać czasem mu nawracają.

Gość suuuper
a co wy się kochacie w krzakach? miejsce też ma wielkie znaczenie, jak facet się czuje niepewnie, ze zaraz ktoś wejdzie albo coś w tym stylu, to jak ma się odprężyć?

kochana, rozumiec cie:), mialam takiego. Zostaw w cholere, koniec kropka. nic nie zmienisz, ja probowalam 2 lata. chyba ze sex nie jest dla ciebie wazny. albo mu pozwol cie zadowalac oralnie?

Gość suuuper
a jak byś się czuła, jakbyś nie była mokra a facet by powiedział, że to żałosne? żaliłabyś się jakiego to masz złego faceta!!!

Gość Pasioreczka
On się buntuje przed zadowalaniem mnie oralnie mimo, że mi niewiele trzeba i uwielbiam jak on to robi o czym mu wielokrotnie mówiłam. Jednak on nie chce tego robić, dlatego, że ja zadowalając w ten sposób jego często nie kończę, gdyż najpierw po 20 minutach wysiada mi szczęka, a po 15 kolejnych ręka, a on dalej nie dochodzi. Zatem uznał iż to nie fair, że ja mam orgazm, a on nie. A kochamy się w moim domu, drzwi są zamknięte na klucz, ja potrafię się wstrzymać z dźwiękami więc o to się nie boi , ale nie mieszkam sama. Jednak reszta siedzi na dole i nigdy mnie nie odwiedzają jak on jest.

suuuuuuuuuuper, wybacz ale zdrowemu i normalnemu kolesiowi stanie nawet w obecnosci prababki i proboszcz;) on ma cos w psyche pokręcone.

Normalny facet i kochający mysli najpierw o przyjmenosci partnerki, to mu daje najwieksza podniete;), to jakis impotent, olej .

Gość Pasioreczka
Dopóki go nie poznałam to właściwie nie było mowy, żebym była przy kolesiu sucha. Przy nim na początku gdy nie wiedziałam jak będzie, a jeszcze nic nie robiliśmy też wielokrotnie leżałam mokra, od samego bycia przy nim -wtedy tak miałam. Jednak gdy on chciał coś robić i nie wyszło raz, drugi trzeci to jeszcze leżałam mokra. Gdy jednak po dwóch miesiącach jemu znowu nie mógł stanąć to moja wilgoć też zaczęła zanikać i coraz ciężej sprawić by sie pojawiła, co dla mnie jest MEGA SZOKIEM!! Zastanawiałam się czy chora nie jestem. W każdym razie kupiłam żel w razie jak mu stanie, a ja będę sucha to szybko użyję :)