Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Jestem beznadziejny

Polecane posty

Mam dziewczynę, nie widzieliśmy się od 2 tygodni, bo ona jest u rodziców w innym mieście. Coś mnie napadło, wszedłem na czat erotyczny i tak od słowa do słowa z pewną kobietą w końcu skończyło się na rozmowie przez skype i tzw. cyberku aż do orgazmu. Kurwa, jak ja się teraz podle czuję. Kocham moją kobietę a odwaliłem taki numer. Nie zasnę teraz. Możecie mnie zjechać, zasługuję na to. Jestem beznadziejny ...

Gość PYTALSKA LADY HAHA
fakt kutas z ciebie

Wiem, nie spodziewałem się tego po sobie. Nie szukam tutaj usprawiedliwienia. Mam tylko nadzieję, że sobie to przemyślę i nie będzie to miało wpływu na nasz związek. Ale teraz mi z tym potwornie źle.

Gość faciooo
Niefajnie zrobiłeś, ale to nie jest jakaś wielka tragedia. Moim zdaniem oczywiście. Znasz tę kobietę z która się zabawiłeś?

No oczywiście że jej nie znam. Nawet nie wiem jak wygląda i ile ma lat. Poniosło mnie pod wpływem chwili i pewnych emocji. Ale nie jest to usprawiedliwienie.

cóż..to nie jest tragedia.może strasznie się nudziłeś..chociaż co nie zmienia fakltu że ja bym napewno zrobiła o takie coś wojnę mężowi.ale z dwoja złego lepszy cyber seks niżeli byś poszedł do klubu,schlał się i potem obracał jakąś laskę...

no i czego oczekujesz? pokuty? lepiej pomysl co zrobic by byc z ta ktora kochasz

Gość eeeeeeeerta
kurcze a co to w ogóle jest

Żałujesz i nie zrobisz tego więcej? Jeśli czujesz że jesteś "silny" i poradzisz sobie z tym przyrzeczeniem to głowa do góry, jeśli uważasz że w przyszłości byłbyś zdolny do zdrady to nie zasługujesz na swoją dziewczynę. Umartwiać się na forum nie potrzeba bo to Wy musicie sobie z tym poradzić a terapia "zjechaniem" nic tu nie pomoże jako że nie sądzę że jesteś typem kołtuna, który przez" spowiedź" gasi swoje sumienie po popełnieniu podłych uczynków.

"facet to facet ma swoje potrzeby, nie masz prawa sie czuc winnym" - Faktycznie, zabroń mu czuć się winnym:P Autorze, przypadkiem nie wpadnij na "genialny" pomysł, żeby się przyznać swojej dziewczynie.

Gość trudno stalo sie
to dobry objaw, ze czujesz sie winnym. A terazzapomnij i skup sie na swoim zwiazku i na dziewczynie. I bron Boze - nie zwierzaj jej sie! ;) Bo takiej szczerosci to ona nie doceni :P

Gość Milaszka
Idz wyspowiadaj sie, bedzie Ci lzej.