Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Napisano Grudzień 21, 2009 ile mamy czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Napisano Grudzień 21, 2009 A Ty Harry co tak raz na pomarańczowo, raz na czarno ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to strzel sobie z dzyndzla Napisano Grudzień 21, 2009 nteligentny.....ty nie gubisz,ty tepak jestes ot co.....wio do szkoly back!!! pokolenie dyslektykow......kon by sie usmial :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnTouChed 0 Napisano Grudzień 21, 2009 już jestem:P tęskniliście??:) i co wy na mojego nowego nicka???:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Napisano Grudzień 21, 2009 A teraz przetłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to strzel sobie z dzyndzla Napisano Grudzień 21, 2009 nie pierdol ze nikt cie nie dotykal???? bo nikt nie uwierzy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Napisano Grudzień 21, 2009 Aaaa NIENARUSZONY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnTouChed 0 Napisano Grudzień 21, 2009 ju jestemღ tesknilescie??) podoba wam się mój nowym nick???:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Napisano Grudzień 21, 2009 TAK---NIENARUSZONY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnTouChed 0 Napisano Grudzień 21, 2009 ja jestem ruszana ale podoba mi się te słowo ha ha::))) nie podoba wam sie??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnTouChed 0 Napisano Grudzień 21, 2009 to strzel sobie z dzyndzla weź wyjdź wreźcie z tego forum bo mnie zaczynasz wkur wiać i psujesz miłą atmosferę:P Ciebie to kur wa nawet patykiem boją się dotknąć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to strzel sobie z dzyndzla Napisano Grudzień 21, 2009 jak ruszana to chodz,sciagniesz golfa i wedla przeczyscimy!!! 16 lat.......:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnTouChed 0 Napisano Grudzień 21, 2009 weź ty się odpie rdol od mojego wieku czy ty masz jakieś problemy związane z wiekiem?? pewnie sam jesteś stary dziad i zazdroscisz innym młodości ha:PP i skończ te swoje beznadziejne odzywki bo nic nimi do rozmowy nie wnosisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to strzel sobie z dzyndzla Napisano Grudzień 21, 2009 zazdroscic ci tego ze masz 16 lat i juz sie pukalas???? dzieki,mam swoj szacunek....... putana :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojadg Napisano Grudzień 21, 2009 gdybyś miał szacunek i godność ti byś już dawno ryj zamknął i stąd poszedł a nie siedzisz i smuty pierdoooolisz, a skąd wiesz ze już to robiła może tak się tylko chwali ha :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach